Μαύρο με ανοιχτή πλάτη - Ουρές στα ταμεία των H&M για αυτό το φόρεμα

Κάντο δικό σου με λιγότερο από 30 ευρώ

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Μαύρο με ανοιχτή πλάτη - Ουρές στα ταμεία των H&M για αυτό το φόρεμα

Κανονικό πανζουρλισμό έχει προκαλέσει τον τελευταίο καιρό ένα φόρεμα που βρήκαμε από την νέα συλλογή των H&M, το οποίο είναι άκρως εντυπωσιακό αλλά και αισθησιακό.

Είναι μαύρο, ενώ είναι διαθέσιμο και σε ανοιχτό κοραλί και φοριέται από το πρωί μέχρι το βράδυ, τόσο με ένα ζευγάρι φλατ παπούτσια, όσο όμως και με ένα ζευγάρι πέδιλα για το ποτό σου (όπως για παράδειγμα με αυτές τις γόβες).

Είναι κατάλληλο για την Άνοιξη καθώς είναι άνετο, δροσερό και μακρύ, ενώ μάλιστα έχει και ένα πολύ εντυπωσιακό άνοιγμα στην πλάτη.

Η τιμή του μάλιστα ανέρχεται στα 29,99 ευρώ για αυτό τρέξτε να το αγοράσετε!

Μαύρο φόρεμα από τα H&M με ανοιχτή την πλάτη

  • Υφασμένο μίντι φόρεμα με στενό κόψιμο επάνω και ανοιχτή πλάτη.
  • Πολύ λεπτές τιράντες που δένουν στην πλάτη, ραφή στη μέση και ελαφρώς εβαζέ κάτω μέρος με κρυφό φερμουάρ πίσω και σκίσιμο χαμηλά πίσω.
  • Χωρίς φόδρα.
  • 29,99 ευρώ

Μαύρο φόρεμα από τα H&M με ανοιχτή την πλάτη

Χαμό όμως έχει κάνει και αυτό το φλοράλ φόρεμα από τα H&M το οποίο ξεπουλάει στο λεπτό

Όπως είναι λογικό όλες σιγά σιγά προετοιμάζουμε την ντουλάπα μας για τα ανοιξιάτικα ρούχα καθώς ο καιρός έχει φτιάξει για τα καλά. Έτσι λοιπόν, τα φορέματα δεν θα πρέπει να λείψουν και για φέτος από την ντουλάπα μας.

Για αυτό τον λόγο λοιπόν, μετά από ένα ψάξιμο που κάναμε στο online store των H&M έχουμε να σας προτείνουμε το πιο must φόρεμα το οποίο θα φορεθεί αρκετά.

Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για ένα κρουαζέ φόρεμα με μοτίβο στο οποίο οι αποχρώσεις του είναι σε κόκκινο με λευκό. Μάλιστα, η τιμή του κυμαίνεται στα 29,99 € ενώ μπορείτε επίσης να τα συνδυάσετε με τα μαύρα μποτάκια με τακούνι.

H&M - Το φλοράλ φόρεμα

Το απόλυτο φόρεμα από τα H&M

Φόρεμα από τα H&M

TAGS