Πανζουρλισμός στα Stradivarius με το τοπ που δένει στον λαιμό - Βγαίνει σε 4 χρώματα

Είναι must have

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Πανζουρλισμός στα Stradivarius με το τοπ που δένει στον λαιμό - Βγαίνει σε 4 χρώματα

Μιας και σήμερα 15/4 είναι Παρασκευή αποφασίσαμε να κάνουμε ένα γρήγορο ψάξιμο στον online store των Stradivarius προκειμένου να σας προτείνουμε για άλλη μια φορά ένα ακόμη ρούχο το οποίο πρέπει να προσθέσετε στην ντουλάπα σας καθώς είναι must για μια βραδινή έξοδο το Σαββατοκύριακο.

Έτσι λοιπόν, εμείς σας βρήκαμε ένα ιδιαίτερο το οποίο όχι μόνο δένει στον λαιμό αλλά επίσης βγαίνει και σε τέσσερα χρώματα. Έτσι, εσείς μπορείτε να το φορέσετε από το πρωί έως και το βράδυ. Σε περίπτωση μάλιστα που κρυώσετε εμείς σας έχουμε και πάλι την λύση! (δείτε εδώ)

Το τοπ που δένει στον λαιμό από τα Stradivarius

  • Ροζ
  • Μαύρο
  • Κίτρινο
  • Ροδακινί

Μαύρη μπλούζα από τα Stradivarius

Stradivarius - Κίτρινη μπλούζα

Stradivarius - Ροζ μπλούζα

Το νέο τζιν παντελόνι από τα Stradivarius που κολακεύει απίστευτα τα πόδια και ταιριάζει γάντι

Πανζουρλισμό έχει προκαλέσει τις τελευταίες μέρες ένα συγκεκριμένο τζιν παντελόνι από τα Stradivarius, το οποίο είναι από την νέα συλλογή και κολακεύει απίστευτα το σώμα και ειδικά τα πόδια. Μάλιστα, το καλύτερο από όλα είναι ότι βρίσκεται και σε αρκετά οικονομική τιμή.

Το τζιν γενικότερα είναι ίσως το πιο βασικό κομμάτι σε μια γυναικεία ντουλάπα και όσα και αν έχουμε, ποτέ δεν μας είναι αρκετά, μιας και φοριούνται όλες τις εποχές του χρόνου, σε όλα τα μέρη αλλά και σε όλες φυσικά τις ώρες.

Το συγκεκριμένο κομμάτι που βρήκαμε εμείς στα Stradivarius είναι χωρίς αμφιβολία η τελευταία τάση της μόδας, καθώς είναι ψιλοκάβαλο, καμπάνα αλλά και αρκετά άνετο. Μπορείς να το συνδυάσεις είτε με τακούνια, είτε με σνίκερ και σίγουρα θα το απογειώσεις.

Βγαίνει σε 4 αποχρώσεις του τζιν χρώματος, τόσο πιο σκούρες όσο και πιο ανοιχτές και κοστίζει μόλις 25,99 ευρώ και μπορείς να το συνδυάσεις υπέροχα με αυτό εδώ το πουκάμισο.

Τζιν παντελόνι flare slit από τα Stradivarius

Τζιν παντελόνι flare slit από τα Stradivarius