Από την νέα συλλογή των Stradivarius το τζιν παντελόνι που κάνει θραύση - Βγαίνει σε 5 χρώματα

Πρέπει οπωσδήποτε να το κάνεις δικό σου

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Από την νέα συλλογή των Stradivarius το τζιν παντελόνι που κάνει θραύση - Βγαίνει σε 5 χρώματα

Η άνοιξη έχει μπει για τα καλά για αυτό και τα μαγαζιά έχουν ήδη κυκλοφορήσει την νέα τους συλλογή. Ρίχνοντας μια ματιά λοιπόν στα νέα κομμάτια του Stradivarius, εμείς βρήκε ένα τέλειο τζιν παντελόνι, το οποίο έχει κάνει την απόλυτη θραύση.

Τα τζιν παντελόνια είναι κομμάτια τα οποία φοριούνται όλη τη σεζόν, σε όλα τα μέρη και φυσικά όλες τις ώρες, μιας και το σύνολο που θα φτιάξεις εξαρτάται από την μπλούζα (όπως αυτό εδώ το πουκάμισο που είναι φοβερό) και το παπούτσι που θα συνδυάσεις το παντελόνι σου.

Το συγκεκριμένο λοιπόν είναι ψηλόμεσο, φαρδύ χωρίς ραφές, που φτάνει λίγο πιο πάνω από τον αστράγαλο. Είναι μάλιστα διαθέσιμο σε 5 χρώματα, άσπρο, καφέ, εκρού, μαύρο και μπεζ, όλα safe χρώματα που ταιριάζουν με τα πάντα. Η τιμή του ανέρχεται στα 25,99 ευρώ για αυτό τρέξτε να το αγοράσετε γιατί σίγουρα χρειάζεστε ένα τέτοιο παντελόνι στην ντουλάπα σας!

Twill culotte χωρίς ραφές από τα Stradivarius

  • ΑΝΑΦ. 1164/937-V2022

Stradivarius τζιν παντελόνι

Μπορείς να συνδυάσεις το παντελόνι με αυτό το τοπ κορσέ από τα Stradivarius που κάνει την μέση σου να φαίνεται "δαχτυλίδι"

Πολλά ρούχα είναι μεγάλη τάση για το φετινό καλοκαίρι. Έτσι, αποφασίσαμε να κάνουμε μια μικρή έρευνα στο online store των Stradivarius για να σας κάνουμε την επόμενη πρόταση έτσι ώστε να είστε προετοιμασμένες στις επόμενές σας αγορές.

Πιο συγκεκριμένα, αυτή τη φορά πρόκειται για ένα τοπ κορσέ με τιράντες που βγαίνει σε δυο χρώματα. Μπορεί να ταιριάξει με πολλούς συνδυασμούς ρούχων ενώ κάτι το οποίο σίγουρα θα σας διευκολύνει είναι το γεγονός πως οι τιράντες θα κρατάνε σταθερά το ρούχο οπότε δεν θα δυσκολευτείτε. Μάλιστα, θα αγκαλιάσει με τον πιο όμορφο τρόπο την μέση σας σε περίπτωση που θέλετε να τονίσετε την μέση σας.

  • Μαύρο
  • Εκρού
  • 12,99 €

Stradivarius - Αγορά

Άσπρο top από τα Stradivarius

Stradivarius - Top