Ντύσου με 22,95 ευρώ: Το Zara τζιν που κάνει τέλεια οπίσθια

Βγαίνει σε 9 διαφορετικές αποχρώσεις

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ντύσου με 22,95 ευρώ: Το Zara τζιν που κάνει τέλεια οπίσθια

Μιας και διανύουμε γιορτινές ημέρες, μετά το συγκλονιστικό total outfit που σου προτείναμε να πάρεις από τα Zara για το βράδυ της Ανάστασης με μόνο 85,40 ευρώ (δες το εδώ), σου βρήκαμε και το πιο τέλειο τζιν που θα μπορούσες να φορέσεις το μεσημέρι της Κυριακής, απολαμβάνοντας το κοκορέτσι και το αρνί στο οικογενειακό τραπέζι!

ZARA ΚΑΜΠΑΝΑ CROPPED

  • MID RISE - FLARE - CROPPED
  • Τζιν παντελόνι από ελαφρά ελαστικό ύφασμα με κανονική μέση. Κάτω μέρος σε όψη καμπάνας με τελειώματα χωρίς ραφές. Κλείσιμο μπροστά με φερμουάρ και μεταλλικό κουμπί.
  • ΣΙΕΛ ΜΠΛΕ | 3643/018
  • 22,95 EUR

Zara ΤΖΙΝ

Zara πάσχα

Ιδέες για ντύσιμο την Κυριακή του Πάσχα

Την Κυριακή του Πάσχα θα μαζευτεί η οικογένεια στο σπίτι, θα ψήσει το αρνί, θα γελάσουν και θα πιούν όλοι μαζί. Μετά από τόσους μήνες καραντίνας, η Κυριακή του Πάσχα μας είναι ακόμη πιο πολύτιμη, αφού αποτελεί μία αφορμή για λίγη ανεμελιά και ξεφάντωμα.

Θέλουμε λοιπόν την Κυριακή του Πάσχα να είμαστε μοντέρνες αλλά και άνετες όσων αφορά το ντύσιμό μας. Αποφασίσαμε λοιπόν να συγκεντρώσουμε για εσάς πολλές ιδέες για outfits που μπορείτε να επιλέξετε, πάντα σε συνδυασμό με το υπέροχο τζιν που σας προτείναμε παραπάνω.

Μαύρο πουκάμισο και τζιν παντελόνι

Zara ιδέες για ντύσιμο πάσχα

Φυσικά τίποτα δεν είναι πιο άνετο και πιο μοντέρνο από ένα μαύρο πουκάμισο σε συνδυασμό με ένα τζιν παντελόνι. Σίγουρα θα σου πηγαίνει πολύ και θα σου επιτρέψει να ευχαριστηθείς την μέρα χωρίς να νιώθεις άβολα με τα ρούχα σου.

Τζιν παντελόνι και φούτερ

ντύσιμο πάσχα

Μία καλή επιλογή είναι επίσης το αγαπημένο σου τζιν παντελόνι κι ένα μαύρο φούτερ. Κι αν έχει καλό καιρό αντί για μαύρο φούτερ φόρεσε ένα t-shirt μονόχρωμο με μοντέρνες στάμπες.