Κοστίζουν μόνο 5 ευρώ: Πασίγνωστη και αγαπημένη εταιρεία έβαλε προσφορά σε μαγιό και γίνεται χαμός

Τρέξτε να τα προλάβετε

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Κοστίζουν μόνο 5 ευρώ: Πασίγνωστη και αγαπημένη εταιρεία έβαλε προσφορά σε μαγιό και γίνεται χαμός

Το 2003 είναι η χρονιά που το πρώτο κατάστημα άνοιξε τις πόρτες του. Η εποχή που ο κόσμος αναζητούσε την προσιτή μόδα. Το 2005 η αγάπη του κόσμου και η θετική ανταπόκριση στην προσπάθειά της, οδήγησε την επωνυμία στην δημιουργία του e-shop της, με δωρεάν αποστολή και αλλαγή σε όλη την Ελλάδα και την καινοτόμα υπηρεσία δοκιμής στο σπίτι για την πόλη της Θεσσαλονίκης.

Το 2016 κυκλοφόρησε η πρώτη της συλλογή χειροποίητων υποδημάτων κατασκευασμένα στην Ελλάδα ενώ το 2018 ξεκίνησε η κυκλοφορία της πρώτης συλλογής ρούχων με ολοκληρωμένες σειρές ένδυσης, μαγιώ και αξεσουάρ.

Σήμερα, εν έτει 2022, τα κομμάτια της ξεπουλάνε σε δευτερόλεπτα κι εκείνη για να ευχαριστήσει τον κόσμο για την αγάπη του βάζει ανά τακτά χρονικά διαστήματα απίστευτες προσφορές! Αυτή την φορά έχει μαγιό που κοστίζουν μόνο 5 ευρώ οπότε... θεωρούμε πως πρέπει να ρίξεις μια ματιά σίγουρα!

Η Luigi "τρελάθηκε"

Η LUIGI δεν είναι η τυπική Ελληνική εταιρία. Η LUIGI είναι μια παρέα που διαρκώς μεγαλώνει και εξελίσσεται. Σε αυτήν την παρέα ανήκεις κι εσύ!

παραλία μπικίνι
Κωδικός: 3109310

Η LUIGI είναι η πλέον εξελισσόμενη εταιρία στον χώρο της προσιτής μόδας, έχοντας επεκτείνει τις δραστηριότητές της στα αξεδουάρ και τα ρούχα, στηρίζοντας και τις ελληνικές βιοτεχνίες με δικά της χειροποίητα made in Greece σχέδια.

Μαγιό καλοκαίρι 2022
Κωδικός: 3111505

Πάντα με σεβασμό στην σωστή εξυπηρέτηση και στις ανάγκες σου, η ομάδα της LUIGI παρακαλουθεί καθημερινά τις διεθνείς τάσεις της μόδας και τις καλλιτεχνικές επιρροές και τις μεταφέρει στις συλλογές της προσαρμοσμένες στην Ελληνική αγορά.

καλοκαίρι
Κωδικός: 3118414

Luigi μαγιό
Κωδικός: 3203302

Ωστόσο, επειδή γνωρίζουμε πως σήμερα, Μεγάλη Παρασκευή, το μόνο που σε απασχολεί είναι τι θα φορέσεις στον επιτάφιο, ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ! Σου βρήκαμε το πιο τέλειο φόρεμα των Zara.