Έκλεισαν 502 καταστήματα Zara - Τι συνέβη;

Τι ανέφερε σε ανακοίνωση της η εταιρία

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έκλεισαν 502 καταστήματα Zara - Τι συνέβη;

Η ισπανική εταιρεία πώλησης ειδών μόδας Inditex (δείτε ποια είναι η κληρονόμος της εταιρίας) ανέστειλε τις εμπορικές συναλλαγές της στη Ρωσία, κλείνοντας τα 502 καταστήματά Zara και σταματώντας τις διαδικτυακές πωλήσεις, όπως ανακοίνωσε η εταιρεία προς την ισπανική ρυθμιστική αρχή τον περασμένο Μάρτιο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των Zara

«Υπό τις παρούσες συνθήκες η Inditex δεν μπορεί να εγγυηθεί τη συνέχεια των εργασιών και των εμπορικών συνθηκών στη Ρωσική Ομοσπονδία και αναστέλλει προσωρινά τη δραστηριότητά της», ανέφερε η ιδιοκτήτρια εταιρεία των Zara.

Η Ρωσία αντιπροσωπεύει περίπου το 8,5% του παγκόσμιου EBIT (σ.σ. κέρδη προ τόκων και φόρων) του ομίλου, πρόσθεσε η Inditex.

Το φόρεμα των Zara που έχει ξετρελάνει όλες τις γυναίκες της Ευρώπης

Χαμό έχει προκαλέσει σε όλη την Ευρώπη ένα συγκεκριμένο φόρεμα από τα Zara. Έχει ήδη ξεπουλάει από πολλά καταστήματα της μεγάλης αλυσίδας και ορισμένα από τα νούμερα που έχουν εξαφανιστεί πολύ σύντομα θα είναι και πάλι διαθέσιμα προς πώληση.

Πρόκειται για το μίντι φόρεμα με ίσιο ντεκολτέ και λεπτές ρυθμιζόμενες τιράντες. Στο κάτω μέρος διαθέτει άνοιγμα πίσω, ενώ κλείνει με μεταλλικό πλέξιμο με βελονάκι στην πλάτη.

Το εν λόγω λοιπόν φόρεμα έχει γίνει viral στο Tik Tok και χαρακτηρίζεται ως "το φόρεμα του καλοκαιριού". Μάλιστα το hashtag #ZaraPinkDress έχει συγκεντρώσει περισσότερες από 7,2 εκατομμύρια προβολές.

Εκτός από ροζ το φόρεμα κυκλοφορεί σε λιλά και πράσινο φλούο απόχρωση. Και τα τρία χρώματα έχουν εξαντληθεί σε συγκεκριμένα νούμερα και πολύ σύντομα θα επανακυκλοφορήσουν. Αν δεν τα βρίσκεις στα καταστήματα, μπορείς να τα παραγγείλεις από την ιστοσελίδα των Zara.

Αν μάλιστα το αγοράσεις, μπορείς να το συνδυάσεις με τις τσάντες της νέας συλλογής που είναι άκρως εκκεντρικές αλλά πολύ εντυπωσιακές και διαφορετικές από όλες τις κλασικές.

  • ΡΟΖ | 2662/331
  • 35,95 EUR

Zara cut out σατέν φόρεμα

Zara σατέν φόρεμα

TAGS