Με 19,95 ευρώ το πιο basic σορτσάκι των Zara - Το αγοράζουν όλες από τώρα

Φοριέται με όλα!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Με 19,95 ευρώ το πιο basic σορτσάκι των Zara - Το αγοράζουν όλες από τώρα

Οι ζέστες ξεκίνησαν σιγά σιγά και μπορεί την Πρωτομαγιά να κρυώσουμε λιγάκι, ωστόσο, ήρθε η εποχή για να βγουν και να φορεθούν τα πρώτα σορτσάκια. Ακόμη και αν ο καύσωνας δεν έχει ξεκινήσει μπορούν άνετα να συνδυαστούν με ένα μακρυμάνικο λεπτό μπλουζάκι.

Κάνοντας την έρευνα μας στη νέα συλλογή των Zara δεν γινόταν να μην κάνουμε και μια γύρα στην κατηγορία με τα σορτσάκια και τις βερμούδες. Βρήκαμε λοιπόν, ένα σορτσάκι που ξεπουλάει στο λεπτό, αφού είναι basic κομμάτια και φοριέται με όλα και όλες τις ώρες της ημέρας.

Πρόκειται για το σορτσάκι βερμούδα από σκληρό ύφασμα η οποία είναι ψηλόμεση και έχει πέντε τσέπες. Το κάτω μέρος είναι με τελείωμα σε ρεβέρ. Κλείνει μπροστά με φερμουάρ και μεταλλικό κουμπί.

Αν από τώρα δεν αντέχεις την ζέστη, συνδύασε το σορτς με αυτό το μπλουζάκι που βγαίνει σε 16 διαφορετικά χρώματα και κοστίζει μόνο 12,95 ευρώ.

Αυτό είναι το σορτσάκι των Zara

  • ΜΠΛΕ | 8197/001
  • 19,95 EUR

Νέα συλλογή Zara σορτσάκια

Zara σορτσάκια

Πως να φορέσεις το τζιν σορτσάκι σου

  • Με T-shirt και sneakers - Είναι το προφανές και όπως σε κάθε περίπτωση, έτσι και σε αυτή, το προφανές είναι το πιο απλό και άρα το πιο ωραίο. Φόρεσε λοιπόν το τζιν σορτς σου με αυτά τα βασικά κομμάτια και θα είσαι έτοιμη για μια πολύ σωστή casual εμφάνιση, στην πόλη, ή στις διακοπές σου.
  • Καφτάνι - Ναι, όσο και αν ο καιρός δεν μας αφήνει να το καταλάβουμε αυτές τις μέρες, βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού. Το καφτάνι σου λοιπόν μπορεί να συνδυαστέι με το σορτς σου και αν μάλιστα προσθέσεις και ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα πέδιλα και statement κοσμήματα, μπορείς να φορέσεις αυτό το combo και σε πιο formal περιστάσεις.
  • Με μαρινιέρα - Μιας και μιλήσαμε για τον καιρό που δεν είναι και ο καλύτερος, σκέψου ακόμα μία ιδέα. Μια μακρυμάνικη μαρινιέρα και ένα ζευγάρι μπαλαρίνες θα σε κάνουν να μοιάζεις με την Olivia Palermo. Κράτα μια κομψή τσάντα και πιάσε μια χαλαρή ponny tail και είσαι έτοιμη.
  • Με σακάκι ή πουκάμισο - Σωστά διάβασες. Ποιος είπε ότι το τζιν σορτς προορίζεται μόνο για super casual περιστάσεις; Αν επιλέξεις ένα λίγο πιο μακρύ, θα δεις ότι δένει τέλεια με tailored κομμάτια, όπως το κλασικό σακάκι και το κλασικό λευκό πουκάμισο. Στη δεύτερη περίπτωση, μπορείς κάλλιστα να φορέσεις ένα μακρύ πουκάμισο για να καλύψεις σχεδόν το σορτς σου, να το δέσεις για να φανεί η κοιλιά σου, ή να το φορέσεις μέσα από το σορτς σου, δίνοντας σχήμα στη σιλουέτα σου.
  • Τζιν πουκάμισο - Το denim over denim παραμένει στο προσκήνιο και έτσι μπορείς κάλλιστα να το κάνεις και με το τζιν σορτς σου. Ολοκλήρωσε το look με σανδάλια και τσάντα σε γήινες αποχρώσεις και αν θέλεις να του δώσεις λάμψη, πρόσθεσε απλώς ένα ζευγάρι χρυσούς κρίκους. Τόσο chic και stylish με πολύ απλό τρόπο.