Έχει γίνει ανάρπαστο το ντραπέ φόρεμα από τα Zara με μόνο 16,99 ευρώ - Ξεπουλάει στο λεπτό

Είναι must have για τις βραδινές εξόδους

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Έχει γίνει ανάρπαστο το ντραπέ φόρεμα από τα Zara με μόνο 16,99 ευρώ - Ξεπουλάει στο λεπτό

Μιας και οι ενδιάμεσες εκπτώσεις είναι γεγονός βρήκαμε την ευκαιρία να κάνουμε μια μικρή αναζήτηση στο online store των Zara όπου γίνεται πανζουρλισμός από τις διάφορες επιλογές που έχετε για να προσθέσετε όσα κομμάτια θέλετε στην συλλογή σας.

Μιας και ο καιρός λοιπόν ανοίγει αποφασίσαμε να σας βρούμε το πιο ιδανικό φόρεμα με το οποίο θα έχετε την ευκαιρία να βγείτε σε μια βραδινή έξοδο και να κλέψετε αναμφίβολα τις εντυπώσεις μιας και δεν θα μείνετε με τίποτα απαρατήρητη.

Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για ένα φόρεμα ντραπέ με κόψιμο και V ντεκολτέ αλλά και με ρυθμιζόμενες τιράντες οι οποίες είναι ότι πρέπει σε περίπτωση που σας είναι μεγάλο. Μάλιστα, αυτό που το κάνει ακόμη πιο ιδιαίτερο είναι το γεγονός πως έχει άνοιγμα μπροστά.

Το ντραπέ φόρεμα από τα Zara

  • Ροζ μπεζ
  • Από 29,95 ευρώ κοστίζει μόνο 16,99 ευρώ
  • | 0387/200

Zara - Φόρεμα

Ντραπέ φόρεμα από τα Zara

Zara - Ντραπέ  φόρεμα

Βραδινό φόρεμα από τα Zara

Δείτε επίσης την τσάντα η οποία είναι ό,τι πρέπει από τα Zara

Τα απόλυτα πέδιλα τα οποία ταιριάζουν γάντι με το φόρεμα

Μια γρήγορη αναζήτηση αρκεί από το online store των Stradivarius για να βρείτε αυτό επιθυμείτε σε περίπτωση που έχετε αποφασίσει να πάτε για ψώνια για να ανανεώσετε την ντουλάπα σας.

Μιας και ο καιρός λοιπόν ανοίγει σιγά σιγά σκεφτήκαμε να σας προτείνουμε τα πιο top πέδιλα με τακούνια και λουράκια που βγαίνουν σε τρία χρώματα. Πιο συγκεκριμένα, είναι εύκαμπτα με συνθετικό πάτο από αφρό με λάτεξ, σχεδιασμένα για να προσφέρουν απόλυτη άνεση.

Μπορούν να φορεθούν από το πρωί έως και το βράδυ μιας και το τακούνι δεν είναι και τόσο ψηλό, έτσι το πόδι σας δεν θα κουραστεί σχεδόν καθόλου ειδικά εάν έχετε πολλές υποχρεώσεις και χρειάζεται να "τρέξετε".

Το πέδιλο τακούνι από τα Stradivarius

  • Μαύρο
  • Εκρού
  • Lime
  • 25,99 €

Stradivarius - Πέδιλα

Πέδιλο από τα Stradivarius

Lime από τα Stradivarius