Ιδανικό για νησί αυτό το φλοράλ κιμονό από τα H&M - Το θέλουν όλες

Ταιριάζει με τα πάντα

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ιδανικό για νησί αυτό το φλοράλ κιμονό από τα H&M - Το θέλουν όλες

Μπορεί να έχουμε μόλις Μάη, ωστόσο οι ζέστες έχουν πιάσει από τώρα για αυτό και πολλές από εμάς έχουμε ήδη ξεκινήσει το summer shopping therapy. Με μια αναζήτηση λοιπόν που κάναμε, βρήκαμε ένα απίθανο κιμονό στο H&M, σε φλοράλ τόνους και ιδανικό για νησί.

Το συγκεκριμένο είναι στα χρώματα μπλε και άσπρου, είναι ελαφρύ και δροσερό και μπορείς να το φορέσεις τόσο το πρωί με το μαγιό σου, όσο όμως και αργότερα για ένα καφέ πάνω από το σύνολό σου, ειδικά πάνω από αυτό το φόρεμα.

Κοστίζει 34,99 ευρώ και κοντεύει να γίνει ήδη sold out για αυτό τρέξτε να το προλάβετε.

Κιμονό από τα H&M

  • Πανωφόρι μέχρι το γόνατο από ελαφριά σερζέ βισκόζη με μοτίβο.
  • Πολύ χαμηλή μανικοκόλληση, τρουακάρ μανίκι και στρογγυλεμένο τελείωμα με ψηλό σκίσιμο στα πλάγια.
  • Χωρίς κούμπωμα.
  • Χωρίς φόδρα.

κιμονό από τα H&M

Συνδύασε το κιμονό με αυτό το μαγιό

Μπορεί η (2/5) μέρα να είναι βροχερή ωστόσο ο καιρός έχει ήδη φτιάξει και μάλιστα δεν είναι λίγοι αυτοί που έχουν ξεκινήσει τις αποδράσεις τους στις παραλίες. Έτσι εμείς ψάξαμε και βρήκαμε για εσάς το πιο σικάτο μαγιό από τη νέα συλλογή των H&M.

Αφού σου δείξαμε τα καλύτερα κομμάτια για τον Μάιο του 2022, ήρθε η ώρα να σου δείξουμε και ένα μαγιό που θα σε κάνει να αισθανθείς άνετα στην πρώτη σου βόλτα στην παραλία, ενώ θα αναδείξει το σώμα σου με τον καλύτερο τρόπο.

Εμείς μόλις το είδαμε τρέξαμε να το αγοράσουμε και θα σου προτείναμε να κάνεις κι εσύ το ίδιο μιας και πρόκειται για ένα μαγιό που θα σε βγάλει από τη δύσκολη θέση κάθε φορά που δε θα ξέρεις τι να φορέσεις στην παραλία.

Ολόσωμο μαγιό με επένδυση, με στριφτή λεπτομέρεια επάνω και άνοιγμα κάτω από το στήθος. Ρυθμιζόμενες τιράντες και θήκες με αφαιρούμενα μαξιλαράκια που σμιλεύουν το στήθος και προσφέρουν καλή στήριξη. Ψηλό κόψιμο στους γοφούς και μέτρια κάλυψη στους γλουτούς.

Τιμή: 24,99€

H&M ολόσωμο μαγιό

TAGS