Έπεσε σχεδόν 20 ευρώ - Ξεπουλάει στο λεπτό αυτό το μίνι denim φόρεμα από τα BSB

Τρέξτε να το προλάβετε

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Έπεσε σχεδόν 20 ευρώ - Ξεπουλάει στο λεπτό αυτό το μίνι denim φόρεμα από τα BSB

Τα φορέματα είναι τα ιδανικά για αυτήν την περίοδο της άνοιξης, καθώς φοριούνται όλη μέρα και παντού. Εμείς με μια αναζήτηση που κάναμε, βρήκαμε στα BSB ένα απίθανο μίνι demin φόρεμα.

Το συγκεκριμένο φόρεμα φτάνει λίγο πιο πάνω από το γόνατο, είναι τζιν και αρκετό δροσερό και ανάλαφρο. Μπορεί να συνδυαστεί άνετα τόσο με ένα ζευγάρι σνίκερς για να πας για τον καφέ σου, όσο όμως και με ένα ζευγάρι ψιλοτάκουνα, για να πας για το ποτό σου.

Μάλιστα, βρίσκεται στην συλλογή των εκπτωτικών ρούχων και από 79,90 αρχική τιμή, κοστίζει 55,90 ενώ χαμό έχει προκαλέσει και αυτό το κόκκινο φόρεμα, το οποίο το έχει επιλέξει και η Φαίη Σκορδά.

Μίντι denim φόρεμα από τα H&M

  • ΒΑΜΒΑΚΕΡΟ ΜΙΝΙ DENIM ΦΟΡΕΜΑ ΜΕ ΑΣΟΡΤΙ ΖΩΝΑΚΙ, ΜΠΡΟΣΤΙΝΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΜΕ ΚΟΥΜΠΙΑ, ΛΑΣΤΙΧΟ ΣΤΙΣ ΜΑΝΣΕΤΕΣ, ΞΕΦΤΙΑ ΣΤΟ ΤΕΛΕΙΩΜΑ, ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ - TOGETHERLAND - ΠΡΟΪΟΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΦΥΣΙΚΕΣ ΙΝΕΣ

Μίντι denim φόρεμα από τα H&M

Στο λεπτό ξεπουλάει κι αυτό το σύνολο που έχει διαλέξει η Φαίη Σκορδά από τα BSB

Η Φαίη Σκορδά αναμφίβολα είναι μια από τις πιο λαμπερές παρουσιάστριες της Ελληνικής τηλεόρασης καθώς την βλέπουμε καθημερινά μέσα από την μικρή οθόνη στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 «Πρωινό» μαζί με τον Γιώργο Λιάγκα.

Από την άλλη, η ίδια περιποιείται αρκετά τον εαυτό της όπως είναι λογικό καθώς κάθε φορά καταφέρνει και εντυπωσιάζει με το απίστευτο στυλ της.

Έτσι, αυτή τη φορά αναζητήσαμε το σύνολο από τα BSB που φοράει στην ανάρτηση στο instagram καθώς είναι ότι πρέπει για την καθημερινότητα σας μιας και μπορεί να φορεθεί από το πρωί έως και το βράδυ. Δείτε επίσης το περιζήτητο σύνολο της που είχε κάνει "χαμό".

  • OVERSIZE ΣΑΚΑΚΙ
  • €99,00

Άσπρη παντελόνα από τα BSB

TAGS