Το πιο θηλυκό φόρεμα των Zara - Κοστίζει 16,99 ευρώ και το φοράς άνετα καλεσμένη και σε γάμο

Φαίνεται ακριβό αλλά δεν είναι!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Το πιο θηλυκό φόρεμα των Zara - Κοστίζει 16,99 ευρώ και το φοράς άνετα καλεσμένη και σε γάμο

Κάνοντας μια πολύ γρήγορη έρευνα αγοράς στην κατηγορία με τα εκπτωτικά των Zara, σου βρήκαμε ένα φόρεμα που κοστίζει 16,99 ευρώ και μπορεί να φορεθεί άνετα σε γάμο αν είσαι καλεσμένη. Μάλιστα, το καλό είναι πως παρόλο που είναι πολύ οικονομικό, φαίνεται σαν να είναι ακριβό.

Πρόκειται για το φόρεμα σατινέ με V ντεκολτέ το οποίο διαθέτει λεπτές ρυθμιζόμενες τιράντες. Επίσης έχει λεπτομέρεια με ελαστικές σούρες με κορδόνια και άνοιγμα μπροστά. Κλείνει στο πίσω μέρος με κρυφό φερμουάρ στη ραφή και βγαίνει μόνο σε ένα χρώμα ροζ μπεζ.

Για τις ημέρες του καλοκαιριού και συγκεκριμένα για τα βράδια είναι πολύ ωραίο για να φορεθεί σε κάποια έξοδο για ποτό με τις φίλες ή το αμόρε.

Αν ωστόσο το θέλεις συγκεκριμένα για να πας σε κάποιο γάμο, συνδύασε το με τα αγαπημένα σου πέδιλα, μια τσάντα σε nude χρώμα (δείτε εδώ μερικές τέλειες) και είσαι έτοιμη!

Αυτό είναι το φόρεμα των Zara

  • ΡΟΖ ΜΠΕΖ | 0387/200
  • 29,95 EUR -40% 16,99 EUR

ΦΟΡΕΜΑ ΝΤΡΑΠΕ ΜΕ ΚΟΨΙΜΟ Zara

Zara φορέματα εκπτώσεις

Συνδύασε το φόρεμα με αυτό το πέδιλο

Επειδή βραδινή έξοδος έχει αρκετή ορθοστασία στην εκκλησία, καλό είναι να βρεις ένα παπούτσι που θα σε κολακεύει αλλά την ίδια στιγμή θα σε κάνει να αισθάνεσαι και άνετα.

Εμείς μόλις τα είδαμε τρέξαμε να τα αγοράσουμε και θα σου προτείναμε να κάνεις κι εσύ το ίδιο μιας και πρόκειται για ένα παπούτσι που θα σε βγάλει από τη δύσκολη θέση κάθε φορά που δε θα μπορείς να βρεις με τι θα συνδυάσεις τα ρούχα σου.

Πέδιλο με τακούνι με λεπτά σωληνωτά λουριά. Τετραγωνισμένη μύτη. Κούμπωμα με αγκράφα στον αστράγαλο.

Τιμή: 59,95€

Zara πέδιλα

TAGS