Έχουν κάνει πάταγο τα πέδιλα από τα Stradivarius - Βγαίνουν σε τρία χρώματα

Ιδανικά για κάθε περίσταση!

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Έχουν κάνει πάταγο τα πέδιλα από τα Stradivarius - Βγαίνουν σε τρία χρώματα

Για να απογειωθεί ένα σύνολο, τα παπούτσια αναμφίβολα θα κάνουν την διαφορά. Έτσι, αποφασίσαμε να κάνουμε μια αναζήτηση στο online store των Stradivarius προκειμένου να σας διευκολύνουμε αλλά και να σας προτείνουμε το πιο must have παπούτσι για την επόμενη αγορά σας.

Πιο συγκεκριμένα, μιας και η θερμοκρασία έχει ανέβει για τα καλά ήρθε η ώρα που όλες θα πρέπει να "τρέξουμε" για να πάρουμε πέδιλα. Τα συγκεκριμένα που βρήκαμε εμείς είναι ιδανικά για κάθε περίσταση μιας και βγαίνουν σε τρία χρώματα. Μάλιστα, είναι ευκολοφόρετα σε περίπτωση που δεν επιλέγετε τακούνια για τον συγκεκριμένο λόγο.

Τα πέδιλα με τακούνι και πλατφόρμα από τα Stradivarius

  • Μαύρο
  • Πράσινο
  • Εκρού
  • 29,99 €
  • ΑΝΑΦ. 9700/070-V2022

Stradivarius - Πέδιλα

Μαύρα πέδιλα από τα Stradivarius

Εκρού πέδιλα από τα Stradivarius

4+1 μπλούζες οι οποίες είναι must have για το καλοκαίρι από τα Stradivarius

Μπορείτε να τα συνδυάσετε με το φόρεμα από τα Stradivarius - Κοστίζει μόνο 29,99 €

Μια γρήγορη ματιά αρκεί για να βρείτε ό,τι επιθυμείτε από το online store των Stradivarius μιας και ο καιρός έχει ανοίξει για τα καλά θυμίζοντάς μας πως το καλοκαίρι δεν αργεί. Έτσι αυτή τη φορά αποφασίσαμε να σας προτείνουμε ένα ιδιαίτερο φόρεμα με το οποίο θα "κεντρίσετε" αναμφίβολα την προσοχή.

Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για ένα ανάγλυφο μακρύ φόρεμα το οποίο βγαίνει μόνο σε πράσινο χρώμα. Μπορεί να φορεθεί από το πρωί έως και το βράδυ μιας και είναι κατάλληλο για κάθε περίσταση. Μάλιστα, αυτό που το κάνει ακόμη πιο ιδιαίτερο είναι το γεγονός πως έχει ξώπλατο το οποίο έχει κορδόνια.

Το απόλυτο φόρεμα από τα Straduivarius

29,99 €
Πράσινο

ΑΝΑΦ. 2290/228-V2022

Stradivarius φόρεμα

Φόρεμα από τα Stradivarius

Ανάγλυφο φόρεμα από τα Stradivarius