Βγαίνει σε 2 χρώματα και κοστίζει 18 ευρώ - Την θέλουν όλες οι γυναίκες αυτήν την τσάντα από τα Bershka

Την χρειάζεσαι επειγόντως στην ντουλάπα σου

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Βγαίνει σε 2 χρώματα και κοστίζει 18 ευρώ -  Την θέλουν όλες οι γυναίκες αυτήν την τσάντα από τα Bershka

Οι τσάντες αποτελούν αγαπημένο κομμάτι των γυναικών και πάντα όσες κι αν έχουμε ποτέ δεν μας είναι αρκετές. Εμείς με μια αναζήτηση που κάναμε, βρήκαμε μια φοβερή από τα Bershka που βγαίνει σε 2 χρώματα και όλες οι γυναίκες την χρειάζονται επειγόντως στην συλλογή τους.

Την συγκεκριμένη λοιπόν μπορείς να την κρατήσεις είτε στο χέρι σου είτε στον ώμο μου, αναλόγως πως σε βολεύει εσένα. Είναι με λουρί από πλαστική αλυσίδα και είναι η τελευταία τάση της μόδας.

Είναι διαθέσιμη σε φούξια, που είναι πάρα πολύ εντυπωσιακή, αλλά και σε μαύρο, σε περίπτωση που θες να κινηθείς πιο safe. Μπορείς να την φορέσεις άνετα τόσο το πρωί για τον καφέ σου, όσο όμως και το βράδυ για το ποτό σου.

Η τιμή της ανέρχεται μόλις στα 17.99 ευρώ για αυτό τρέξε να την αγοράσεις.

Περιζήτητη αυτή η φούξια τσάντα από τα Bershka

Ref 4249/862/630

Bershka τσάντα

Να υπενθυμίσουμε ότι τα Bershka έχουν ήδη κυκλοφορήσει την καλοκαιρινή τους συλλογή και ένα συγκεκριμένο μαγιό έχει προκαλέσει πανζουρλισμό!

Συνδύασε την τσάντα με ένα από αυτά τα φορέματα

Ένα γρήγορο ψάξιμο στο online store των Bershka αρκεί για βρείτε ακριβώς αυτό που επιθυμείτε καθώς πέρα από τις 4+1 μπλούζες οι οποίες είναι must have για το καλοκαίρι σας βρήκαμε επίσης τα πέντε πιο top φορέματα τα οποία θα πρέπει να προσθέστε στην συλλογή σας σε περίπτωση που έχετε διάφορους εξόδους αλλά και υποχρεώσεις.

Πιο συγκεκριμένα, τα παρακάτω φορέματα από τα Bershka είναι ιδανικά για πολλές περιστάσεις καθώς το καθένα μπορεί να συνδυαστεί πολύ εύκολα ενώ αναμφίβολα θα απογειώσει το look σας με τον πιο ωραίο τρόπο αφού αυτά που επιλέξαμε αναδεικνύουν την σιλουέτα σας.

Μάλιστα, τα μίνι φορέματα είναι μεγάλη τάση για το 2022 καθώς οι υφές από το ένα φόρεμα στο άλλο αλλά και τα στυλ αλλάζουν. Δείτε επίσης εδώ τα πέδιλα τα οποία είναι must have.

Μίντι φόρεμα σατινέ σε στυλ lingerie
22.99 €
Ref 0581/666/420

Φόρεμα από τα Bershka

Μίνι ντραπέ φόρεμα με μπούστο από τούλι
29.99 €
Ref 0860/810/800

Μαύρο φόρεμα - Bershka

Μίνι εφαρμοστό μπαντό φόρεμα
17.99 €
Ref 0777/831/800

Φόρεμα μαύρο από τα Bershka

Σατινέ μίνι φόρεμα με κρουαζέ ντεκολτέ
25.99 €
Ref 0888/694/500

Σατέν φόρεμα

Φόρεμα εφαρμοστό με σούρες στο ντεκολτέ
25.99 €
Ref 0905/413/527

Εφαρμοστό φόρεμα από τα Bershka

TAGS