Πανζουρλισμός στα H&M με το φόρεμα με έναν ώμο - Βγαίνει σε τρία χρώματα

Είναι must have

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Πανζουρλισμός στα H&M με το φόρεμα με έναν ώμο - Βγαίνει σε τρία χρώματα

Μια γρήγορη αναζήτηση από το online store των H&M είναι αρκετή για να βρείτε ακριβώς αυτό που επιθυμείτε. Έτσι, εμείς μετά από αρκετό ψάξιμο αποφασίσαμε να σας προτείνουμε ένα ιδανικό φόρεμα το οποίο είναι must have για την καθημερινότητά σας.

Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για ένα φόρεμα το οποίο είναι άκρως ιδιαίτερο καθώς πέρα από το γεγονός ότι μπορεί να φορεθεί τόσο στην καθημερινότητά σας όσο και σε ειδικές περιστάσεις έχει επίσης έναν ώμο. Επιπλέον, βγαίνει σε τρία χρώματα για όλα τα γούστα.

Το φόρεμα από τα H&M

  • Φλογερό πορτοκαλί
  • Μαύρο
  • Σκούρο μοβ
  • 24,99 €

Φόρεμα από τα H&M
Φόρεμα από τα H&M
H&M - Αγορά γουστάνι

Δείτε επίσης εδώ την τσάντα κόσμημα από τα Zara

Στα Zara τα πιο chic mules που φοράει και η Βίκυ Καγιά - Κοστίζουν μόλις 12,99 ευρώ

Στα Zara σου βρήκαμε τα παπούτσια που φοράνε πολλές fashion experts, όπως για παράδειγμα η Βίκυ Καγιά. Πρόκειται για ένα ζευγάρι mules που μπορούν να φορεθούν άνετα με πολλά από τα ρούχα σου από το πρωί έως και νωρίς το βράδυ.

Μιλάμε για το ίσιο παπούτσι τύπου mule με λεπτομέρεια με φιόγκο στο μπροστινό μέρος και μυτερό τελείωμα. Διαθέτει και συνθετικό εύκαμπτο πάτος αφρού από λάτεξ που είναι σχεδιασμένος για να προσφέρει μεγαλύτερη άνεση.

MULE ΜΕ ΦΙΟΓΚΟ ZARA

ZARA MULE ΜΕ ΦΙΟΓΚΟ

Τέτοιου στιλ παπούτσια λοιπόν, φοράει και η Βίκυ Καγιά, όπως μας έχει δείξει μέσα από αναρτήσεις της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Μάλιστα, μας έχει δώσει και ιδέες για το πως μπορούμε να τα συνδυάσουμε.

Αν ακολουθείς όλα όσα είναι trends, τότε δες και αυτό το πέδιλο που ξεπουλάει από όλα τα καταστήματα των Zara.

TAGS