Ξεπουλάει στο λεπτό το μαύρο φόρεμα με σούρες από τα BSB

Έχει γίνει ανάρπαστο!

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Ξεπουλάει στο λεπτό το μαύρο φόρεμα με σούρες από τα BSB

Μια γρήγορη αναζήτηση αρκεί για βρείτε ακριβώς αυτό που επιθυμείτε από το online store των BSB καθώς υπάρχουν πολλές επιλογές για όλα τα γούστα. Έτσι, αυτή τη φορά αποφασίσαμε να σας προτείνουμε το απόλυτο φόρεμα με το οποίο θα "κλέψετε" τις εντυπώσεις.

Πιο συγκεκριμένα, είναι από τις νέες αφίξεις όπου όπως θα δείτε και εσείς παρακάτω έχει σούρες και είναι μίνι. Μάλιστα, έχει λαιμόκοψη σε σχήμα v ενώ στην πλάτη είναι ελαστική κάτι που θα σας βολέψει. Μάλιστα, βγαίνει μόνο σε μαύρο χρώμα.

Το φόρεμα από τα BSB

  • Μαύρο
  • 59,90€
  • 147-211024-80XS

Bsb - φόρεμα

Φόρεμα από τα BSB

Μαύρο φόρεμα BSB

Δείτε εδώ την τσάντα "κόσμημα" από τα Zara

Μπορείτε να τα συνδυάσετε με τα πιο chic mules που φοράει και η Βίκυ Καγιά από τα Zara

Στα Zara σου βρήκαμε τα παπούτσια που φοράνε πολλές fashion experts, όπως για παράδειγμα η Βίκυ Καγιά. Πρόκειται για ένα ζευγάρι mules που μπορούν να φορεθούν άνετα με πολλά από τα ρούχα σου από το πρωί έως και νωρίς το βράδυ.

Μιλάμε για το ίσιο παπούτσι τύπου mule με λεπτομέρεια με φιόγκο στο μπροστινό μέρος και μυτερό τελείωμα. Διαθέτει και συνθετικό εύκαμπτο πάτος αφρού από λάτεξ που είναι σχεδιασμένος για να προσφέρει μεγαλύτερη άνεση.

MULE ΜΕ ΦΙΟΓΚΟ ZARA

ZARA MULE ΜΕ ΦΙΟΓΚΟ

Τέτοιου στιλ παπούτσια λοιπόν, φοράει και η Βίκυ Καγιά, όπως μας έχει δείξει μέσα από αναρτήσεις της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Μάλιστα, μας έχει δώσει και ιδέες για το πως μπορούμε να τα συνδυάσουμε.

TAGS