Ξεπουλάει στο λεπτό το βαμβακερό φόρεμα από τα BSB - Θα "κλέψεις" τις εντυπώσεις

Προλαβαίνεις να το κάνεις δικό σου!

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Ξεπουλάει στο λεπτό το βαμβακερό φόρεμα από τα BSB - Θα

Μια γρήγορη αναζήτηση αρκεί προκειμένου να βρείτε ακριβώς αυτό που επιθυμείτε από το online store των BSB μιας και υπάρχουν δεκάδες επιλογές για όλα τα γούστα. Αυτή τη φορά λοιπόν, αποφασίσαμε να σας προτείνουμε ένα φόρεμα το οποίο θα σας "λύσει" τα χέρια στις καλοκαιρινές σας διακοπές.

Συγκεκριμένα, μιας και το καλοκαίρι έχει έρθει για τα καλά και η θερμοκρασία έχει ανέβει επίσης, το φόρεμα είναι η πιο κατάλληλη επιλογή προκειμένου να σας βολέψει στην καθημερινότητά σας αλλά και να φαίνεστε άκρως φινετσάτες.

Μπορείτε να το φορέσετε από το πρωί έως και το βράδυ μιας και υπάρχουν διάφοροι τρόποι να το συνδυάσετε όπως είναι για παράδειγμα τα πέδιλα με τακούνια από τα Stradivarius που ξεπουλάνε στο λεπτό (δείτε εδώ).

Το φόρεμα που πρέπει να γίνει δικό σου από τα BSB

  • €89,90
  • Πράσινο
  • 147-111082-5040

Φόρεμα από τα BSB

Πράσινο φόρεμα από τα BSB

BSB - Αγορά πράσινου φορέματος

Απόλυτη τάση το τσαντάκι ώμου από τα Zara - Είναι μικρή αλλά χωράει όλα τα απαραίτητα!

Μια γρήγορη αναζήτηση αρκεί για να βρείτε αυτό ακριβώς που επιθυμείτε από το online store των Zara. Έτσι, μετά από αρκετό ψάξιμο εμείς έχουμε να σας προτείνουμε την πιο ιδανική τσάντα ώμου η οποία μπορεί να συνδυαστεί πολύ εύκολα ενώ θα φαίνεστε πιο σικ από ποτέ.

Πιο συγκεκριμένα, όπως θα δείτε και εσείς παρακάτω είναι μια τσάντα ώμου με μεταλλική λεπτομέρεια στο μπροστινό μέρος. Μάλιστα, μπορείτε να την βρείτε σε δύο χρώματα σε πράσινο και μαύρο ενώ έχει λουρί ώμου και κλείσιμο με φερμουάρ.

Η αλήθεια είναι πως υπάρχουν τρόποι στο να την συνδυάσετε, ωστόσο θα ταίριαζε περισσότερο με ένα απόλυτο βραδινό σύνολο. (Δείτε εδώ το απόλυτο μαύρο φόρεμα από τα Stradivarius)

Η τσάντα από τα Zara

  • Μαύρο - 6086/910
  • Πράσινο - 6086/910
  • 25,95 EUR

Zara αγορά τσάντας

Τσάντα από τα Zara

Zara - Τσάντα ώμου

Αγορά τσάντας από τα Zara

TAGS