Για να κλέψεις όλα τα βλέμματα: Ασύμμετρο φόρεμα από τα Bershka με κυματιστό σχέδιο - Κοστίζει μόνο 22,99 ευρώ

Το φοράς από το πρωί μέχρι το βράδυ

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Για να κλέψεις όλα τα βλέμματα: Ασύμμετρο φόρεμα από τα Bershka με κυματιστό σχέδιο - Κοστίζει μόνο 22,99 ευρώ

Τα φορέματα είναι ότι πρέπει για τώρα που έχουν πιάσει οι ζέστες και το ιδανικό είναι να αγοράσουμε ένα το οποίο μπορούμε να το φορέσουμε από το πρωί μέχρι το βράδυ. Εμείς λοιπόν το βρήκαμε στα Bershka και σε εξαιρετικά οικονομική τιμή.

Το συγκεκριμένο λοιπόν φόρεμα είναι μακρύ και ασύμμετρο και έχει ένα εντυπωσιακό κυμματιστό σχέδιο. Μπορείς άνετα να το φορέσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ, μιας και υποστηρίζεται τόσο με ένα ζευγάρι φλατ σανδάλια για τον καφέ σου, όσο όμως και με ένα ζευγάρι πέδιλα για το ποτό σου (όπως για παράδειγμα αυτά εδώ που βγαίνουν και σε 4 χρώματα).

Είναι άκρως καλοκαιρινό και κολακεύει απίστευτα τις καμπύλες. Μπορείς να το κάνεις δικό σου μόνο με 22,99 ευρώ για αυτό τρέξε να το αγοράσεις γιατί δεν θα υπάρχει για πολύ ακόμη!

Μακρύ ασύμμετρο φόρεμα με κυματιστό σχέδιο από τα Bershka

  • Ref 0762/360/615
  • 22.99 €

Σύνθεση

  • Εξωτερικό
  • 100% ΠΟΛΥΕΣΤΕΡΑΣ

Φόδρα

  • 90% ΠΟΛΥΕΣΤΕΡΑΣ
  • 10% ΕΛΑΣΤΙΝΗ

Μακρύ ασύμμετρο φόρεμα με κυματιστό σχέδιο από τα Bershka

Φόρα το με αυτήν την τσάντα

Οι τσάντες αποτελούν αγαπημένο κομμάτι των γυναικών και πάντα όσες κι αν έχουμε ποτέ δεν μας είναι αρκετές. Εμείς με μια αναζήτηση που κάναμε, βρήκαμε μια φοβερή από τα Bershka που βγαίνει σε 2 χρώματα και όλες οι γυναίκες την χρειάζονται επειγόντως στην συλλογή τους.

Την συγκεκριμένη λοιπόν μπορείς να την κρατήσεις είτε στο χέρι σου είτε στον ώμο μου, αναλόγως πως σε βολεύει εσένα. Είναι με λουρί από πλαστική αλυσίδα και είναι η τελευταία τάση της μόδας.

Είναι διαθέσιμη σε φούξια, που είναι πάρα πολύ εντυπωσιακή, αλλά και σε μαύρο, σε περίπτωση που θες να κινηθείς πιο safe. Μπορείς να την φορέσεις άνετα τόσο το πρωί για τον καφέ σου, όσο όμως και το βράδυ για το ποτό σου.

Η τιμή της ανέρχεται μόλις στα 17.99 ευρώ για αυτό τρέξε να την αγοράσεις.

Ref 4249/862/630

Bershka τσάντα

TAGS