Το φοράς όλη μέρα και παντού: Το πιο περιζήτητο σορτς από τα Stradivarius που βγαίνει σε 10 χρώματα

Το χρειάζεσαι επειγόντως τώρα που καλοκαιριάζει

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Το φοράς όλη μέρα και παντού: Το πιο περιζήτητο σορτς από τα Stradivarius που βγαίνει σε 10 χρώματα

Το καλοκαίρι έχει ήδη φτάσει για αυτό και ήρθε η ώρα να ανανεώσουμε την ντουλάπα μας με νέα και δροσερά ρούχα, για αυτό και μια επίσκεψη στα Stradivarius είναι αναγκαία, μιας και βρήκαμε το απόλυτο σορτς για φέτος.

Τα σορτσάκια είναι ένα κομμάτι που μας κάνει εύκολη την ζωή μας, μιας και φοριούνται από το πρωί μέχρι το βράδυ και μπορείς κυριολεκτικά να τα φορέσεις σε όλη τα μέρη αλλά και με τα πάντα (μια πολύ καλή επιλογή είναι αυτό το τοπάκι).

Το συγκεκριμένο που σας προτείνουμε εμείς από τα Stradivarius βγαίνει σε 10 ολόκληρα χρώματα και είναι denim και ψηλόμεσο, ενώ έχει και το τέλειο μήκος. Μάλιστα, βρίσκεται και σε πολύ οικονομική τιμή, μιας και μπορείς να το κάνεις δικό σου μόνο με 22,99 ευρώ για αυτό τρέξε να αγοράσεις όσα περισσότερα χρώματα μπορείς γιατί πραγματικά θα σου λύσουν τα χέρια!

Τζιν σορτς longline από τα Stradivarius

  • ΑΝΑΦ. 1364/498-V2022
  • 22,99 €

Stradivarius σορτς

Φόρεσέ το με αυτά εδώ τα πέδιλα

Για να απογειωθεί ένα σύνολο, τα παπούτσια αναμφίβολα θα κάνουν την διαφορά. Έτσι, αποφασίσαμε να κάνουμε μια αναζήτηση στο online store των Stradivarius προκειμένου να σας διευκολύνουμε αλλά και να σας προτείνουμε το πιο must have παπούτσι για την επόμενη αγορά σας.

Πιο συγκεκριμένα, μιας και η θερμοκρασία έχει ανέβει για τα καλά ήρθε η ώρα που όλες θα πρέπει να "τρέξουμε" για να πάρουμε πέδιλα. Τα συγκεκριμένα που βρήκαμε εμείς είναι ιδανικά για κάθε περίσταση μιας και βγαίνουν σε τρία χρώματα. Μάλιστα, είναι ευκολοφόρετα σε περίπτωση που δεν επιλέγετε τακούνια για τον συγκεκριμένο λόγο.

  • Μαύρο
  • Πράσινο
  • Εκρού
  • 29,99 €
  • ΑΝΑΦ. 9700/070-V2022

Stradivarius - Πέδιλα

Μαύρα πέδιλα από τα Stradivarius

Εκρού πέδιλα από τα Stradivarius