Ξεπουλάει στο λεπτό το μίντι φόρεμα από τα Bershka - Ιδανικό για κάθε περίσταση

Είναι must have

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Ξεπουλάει στο λεπτό το μίντι φόρεμα από τα Bershka - Ιδανικό για κάθε περίσταση

Η άνοδος της θερμοκρασίας είναι αρκετά αισθητή καθώς αναμένεται να ανέβει και άλλο. Έτσι λοιπόν, με αφορμή το συγκεκριμένο γεγονός αποφασίσαμε να κάνουμε μια μικρή αναζήτηση στο online store των Bershka προκειμένου να σας προτείνουμε το απόλυτο φόρεμα που δεν πρέπει να χάσετε!

Συγκεκριμένα, το μιντί φόρεμα με τιράντες και σούρες έχει γίνει ανάρπαστο καθώς βγαίνει σε μαύρο χρώμα. Είναι αρκετά ιδιαίτερο μιας και αγκαλιάζει πολύ όμορφα το σώμα αλλά και τις καμπύλες.

Μπορεί να φορεθεί από το πρωί έως και το βράδυ καθώς υπάρχουν διάφοροι τρόποι στο να το συνδυάσετε, ωστόσο εμείς σας έχουμε τις πιο must have επιλογές για την ντουλάπα σας μιας και τα πέδιλα με τακούνια που επιλέξαμε θα ταίριαζαν γάντι.

Το απόλυτο φόρεμα από τα Bershka

  • Μαύρο
  • 17.99 €
  • Ref 0772/187/800

Μαύρο φόρεμα από τα Bershka

Bershka - Αγορά μαύρου φορέματος

Μαύρο φόρεμα από τα Bershka

Την θέλουν όλες οι γυναίκες αυτήν την τσάντα από τα Bershka

Οι τσάντες αποτελούν αγαπημένο κομμάτι των γυναικών και πάντα όσες κι αν έχουμε ποτέ δεν μας είναι αρκετές. Εμείς με μια αναζήτηση που κάναμε, βρήκαμε μια φοβερή από τα Bershka που βγαίνει σε 2 χρώματα και όλες οι γυναίκες την χρειάζονται επειγόντως στην συλλογή τους.

Την συγκεκριμένη λοιπόν μπορείς να την κρατήσεις είτε στο χέρι σου είτε στον ώμο μου, αναλόγως πως σε βολεύει εσένα. Είναι με λουρί από πλαστική αλυσίδα και είναι η τελευταία τάση της μόδας.

Είναι διαθέσιμη σε φούξια, που είναι πάρα πολύ εντυπωσιακή, αλλά και σε μαύρο, σε περίπτωση που θες να κινηθείς πιο safe. Μπορείς να την φορέσεις άνετα τόσο το πρωί για τον καφέ σου, όσο όμως και το βράδυ για το ποτό σου.

Η τιμή της ανέρχεται μόλις στα 17.99 ευρώ για αυτό τρέξε να την αγοράσεις.

Ref 4249/862/630

Bershka τσάντα

Να υπενθυμίσουμε ότι τα Bershka έχουν ήδη κυκλοφορήσει την καλοκαιρινή τους συλλογή και ένα συγκεκριμένο μαγιό έχει προκαλέσει πανζουρλισμό!

TAGS