Έχει κάνει θραύση η τσάντα χερούλι με αλυσίδα από τα Mango - Κοστίζει μόνο 25,99 €

Θα "κλέψεις" τις εντυπώσεις

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Έχει κάνει θραύση η τσάντα χερούλι με αλυσίδα από τα Mango - Κοστίζει μόνο 25,99 €

Μια γρήγορη αναζήτηση αρκεί για να βρείτε ακριβώς αυτό που επιθυμείτε από το online store των Mango, μιας και υπάρχουν διάφορες επιλογές για όλα τα γούστα. Έτσι, εμείς αποφασίσαμε αυτή τη φορά να σας προτείνουμε μια τσάντα η οποία έχει γίνει ανάρπαστη καθώς ξεπουλάει στο λεπτό.

Συγκεκριμένα, οι τσάντες είναι το νούμερο ένα αξεσουάρ για όλες τις γυναίκες καθώς είναι αρκετά χρήσιμη είτε για τις καθημερινές σας βόλτες είτε για τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις.

Έτσι λοιπόν, αυτή τη φορά αποφασίσαμε να σας προτείνουμε μια τσάντα χερούλι αλυσίδα όπου το κλείσιμο είναι με καπάκι και μαγνητικό κουμπί. Επιπλέον να τονίσουμε πως μπορείτε να την βρείτε μόνο σε υπόλευκο χρώμα.

Η απόλυτη τσάντα από τα Mango

  • Υπόλευκο
  • 25,99 €
  • REF. 37040071-CLETUS-LM

Άσπρη τσάντα από τα MANGO

Αγορά από τα Mango - Τσάντα

Τσάντα από τα Mango

Δείτε εδώ τα πέδιλα που ξεπουλάνε σαν τρελά από τα Stradivarius

Μπορείτε να την συνδυάσετε με το συγκεκριμένα φόρεμα από τα Bershka

Η άνοδο της θερμοκρασίας είναι αρκετά αισθητή καθώς αναμένεται να ανέβει και άλλο. Έτσι λοιπόν, με αφορμή το συγκεκριμένο γεγονός αποφασίσαμε να κάνουμε μια μικρή αναζήτηση στο online store των Bershka προκειμένου να σας προτείνουμε το απόλυτο φόρεμα που δεν πρέπει να χάσετε!

Συγκεκριμένα, το μιντί φόρεμα με τιράντες και σούρες έχει γίνει ανάρπαστο καθώς βγαίνει σε μαύρο χρώμα. Είναι αρκετά ιδιαίτερο μιας και αγκαλιάζει πολύ όμορφα το σώμα αλλά και τις καμπύλες.

Μπορεί να φορεθεί από το πρωί έως και το βράδυ καθώς υπάρχουν διάφοροι τρόποι στο να το συνδυάσετε, ωστόσο εμείς σας έχουμε τις πιο must have επιλογές για την ντουλάπα σας μιας και τα πέδιλα με τακούνια που επιλέξαμε θα ταίριαζαν γάντι.

Το απόλυτο φόρεμα από τα Bershka που είναι must have

  • Μαύρο
  • 17.99 €
  • Ref 0772/187/800

Μαύρο φόρεμα από τα Bershka

Bershka - Αγορά μαύρου φορέματος

Μαύρο φόρεμα από τα Bershka

TAGS