Ιδανικό για νησί - Κατάλευκο παντελόνι από τα Stradivarius με τέλεια γραμμή

Βρίσκεται μάλιστα και σε πολύ οικονομική τιμή

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ιδανικό για νησί - Κατάλευκο παντελόνι από τα Stradivarius με τέλεια γραμμή

Το καλοκαίρι έχει μπει για τα καλά για αυτό και ήρθε η ώρα να ανανεώσουμε την ντουλάπα μας με νέα δροσερά ρούχα. Ένα από αυτά λοιπόν πρέπει να είναι σίγουρα ένα συγκεκριμένο παντελόνι που βρήκαμε στα Stradivarius.

Είναι λευκό, στενό προς τα πάνω και πιο φαρδύ από κάτω και φτάνει λίγο πιο πάνω από τον αστράγαλο. Είναι χωρίς ραφές και κολακεύει απίστευτα όλους τους σωματότυπους.

Μπορείς να το φορέσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ και παντού, μιας και συνδυάζεται τέλεια είτε με ένα ζευγάρι σνίκερς ή φλατ σανδάλια, όσο όμως και με ένα ζευγάρι πέδιλα για να πας για το ποτό σου (όπως για παράδειγμα αυτά εδώ που είναι φοβερά αλλά και πολύ άνετα).

Μάλιστα, βρίσκεται και σε σούπερ οικονομική τιμή, καθώς μπορείς να το κάνεις δικό σου μόνο με 25,99 ευρώ για αυτό τρέξε να το αγοράσεις γιατί είναι ένα κομμάτι που πρέπει σίγουρα να το έχεις στην ντουλάπα σου.

Twill culotte χωρίς ραφές από τα Stradivarius

  • ΑΝΑΦ. 1164/937-V2022
  • 25,99 €

Twill culotte χωρίς ραφές από τα Stradivarius

Φόρα τα πέδιλα με αυτό το σορτς που βγαίνει σε 10 χρώματα

Το καλοκαίρι έχει ήδη φτάσει για αυτό και ήρθε η ώρα να ανανεώσουμε την ντουλάπα μας με νέα και δροσερά ρούχα, για αυτό και μια επίσκεψη στα Stradivarius είναι αναγκαία, μιας και βρήκαμε το απόλυτο σορτς για φέτος.

Τα σορτσάκια είναι ένα κομμάτι που μας κάνει εύκολη την ζωή μας, μιας και φοριούνται από το πρωί μέχρι το βράδυ και μπορείς κυριολεκτικά να τα φορέσεις σε όλη τα μέρη αλλά και με τα πάντα (μια πολύ καλή επιλογή είναι αυτό το τοπάκι).

Το συγκεκριμένο που σας προτείνουμε εμείς από τα Stradivarius βγαίνει σε 10 ολόκληρα χρώματα και είναι denim και ψηλόμεσο, ενώ έχει και το τέλειο μήκος. Μάλιστα, βρίσκεται και σε πολύ οικονομική τιμή, μιας και μπορείς να το κάνεις δικό σου μόνο με 22,99 ευρώ για αυτό τρέξε να αγοράσεις όσα περισσότερα χρώματα μπορείς γιατί πραγματικά θα σου λύσουν τα χέρια!

  • ΑΝΑΦ. 1364/498-V2022
  • 22,99 €

Stradivarius σορτς