Το πιο περιζήτητο φόρεμα: Βγαίνει σε 3 χρώματα, έχει για λίγες ημέρες μόνο 9 ευρώ και ανήκει σε πασίγνωστη εταιρεία

Θα το φοράς από το πρωί έως το βράδυ

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Το πιο περιζήτητο φόρεμα: Βγαίνει σε 3 χρώματα, έχει για λίγες ημέρες μόνο 9 ευρώ και ανήκει σε πασίγνωστη εταιρεία

Η θερμοκρασία ανεβαίνει επικίνδυνα (δείτε εδώ την πρόγνωση για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος) και ήρθε η στιγμή νομίζω να "πετάξεις" από την ντουλάπα σου τα παντελόνια και τις μπλούζες. Ποιο είναι το νούμερο 1 fashion item του καλοκαιριού; Μα φυσικά τα φορέματα.

Αν θα είναι girly ή sexy όσα θα φορέσεις είναι καθαρά δική σου επιλογή, το μόνο σίγουρο είναι πως τα φορέματα είναι πολύ άνετα για τις περισσότερες ώρες της ημέρας που τρέχεις από το πρωί έως και το βράδυ σε δουλειές και είσαι στον δρόμο.

Επίσης, πολύ σημαντικό για εμάς τις κοπέλες. Τα φορέματα προσαρμόζονται εύκολα στην καθημερινότητά μας. Τι εννοώ με αυτό; Μπορεί να φορέσεις ένα μαύρο μίνι (σαν το παρακάτω που θα σου προτείνουμε) το πρωί με sneakers ή φλατ πέδιλα και μια απλή τσαντούλα και μπορείς εύκολα το ίδιο φόρεμα αλλάζοντας τα παπούτσια, τα αξεσουάρ και το μακιγιάζ να το κάνεις ένα τέλειο σύνολο για μια βραδινή έξοδο.

Στα καταστήματα Zara, λοιπόν, αυτή την περίοδο έχει κάποιες προσφορές και δεν θα μπορούσαμε να μην σου... συστήσουμε αυτό το συγκλονιστικό φόρεμα. Βγαίνει σε μαύρο, κόκκινο και πράσινο μήλο και δεν θα δώσεις παραπάνω από 10 ευρώ για να το αποκτήσεις!

Τι άλλο θες πια σε αυτή την ζωή; Thanks us later...

Τρέξε στο κοντινότερο κατάστημα Zara

  • Κωδικός: 2712/162

zara προσφορά

zara φόρεμα

zara