Ξεπουλάνε στο λεπτό τα πέδιλα με πλατφόρμα από τα Bershka - Ιδανικά για κάθε περίσταση

Τα φοράτε από το πρωί έως και το βράδυ

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Ξεπουλάνε στο λεπτό τα πέδιλα με πλατφόρμα από τα Bershka - Ιδανικά για κάθε περίσταση

Μια γρήγορη αναζήτηση στο online store των Bershka αρκεί καθώς η νέα συλλογή έχει διάφορες προτάσεις για όλα τα γούστα, μιας και θα μείνετε σίγουρα ικανοποιημένοι. Συγκεκριμένα, αυτή τη φορά επιλέξαμε να σας προτείνουμε τα πιο ιδανικά πέδιλα με πλατφόρμα καθώς είναι μεγάλη τάση για το φετινό καλοκαίρι.

Όπως θα δείτε και εσείς παρακάτω βγαίνουν μόνο σε ένα χρώμα δηλαδή σε μαύρο. Συγκεκριμένα, είναι τύπου mule ενώ αυτό που τα κάνει ιδιαίτερα είναι το γεγονός πως είναι αρκετά εύκολα στο να τα φορέσετε καθώς κρατάει σε αρκετά βολική θέση τα πόδια σας χωρίς να κουράζεστε.

Μάλιστα, μπορείτε να το φορέσετε από το πρωί έως και το βράδυ αφού είναι κατάλληλα με κάθε συνδυασμό. Μπορείτε επίσης να δείτε και την τσάντα που ξεπουλάει στο λεπτό.

Τα πέδιλα με πλατφόρμα από τα Bershka είναι ιδανικά για κάθε περίσταση

  • Μαύρο
  • 29.99 €
  • Ref 1812/060/040

Μαύρα πέδιλα από τα Bershka

Πέδιλα πλατφόρμες από τα Bershka

Τα απόλυτα μαύρα πέδιλα

Μπορείτε να τα συνδυάσετε με το συγκεκριμένο φόρεμα από τα Stradivarius

Μια γρήγορη αναζήτηση αρκεί για να βρείτε αυτό ακριβώς που επιθυμείτε από το online store των Stradivarius μιας και οι ζέστες έχουν ξεκινήσει για τα καλά. Έτσι, είναι μια πολύ καλή δικαιολογία για να κάνετε τις επόμενές σας αγορές και να προσθέσετε νέα ρούχα στην ντουλάπα σας.

Συγκεκριμένα, αποφασίσαμε να σας προτείνουμε ένα άκρως ιδιαίτερο φόρεμα με το οποίο θα "κλέψετε" αναμφίβολα τις εντυπώσεις. Πρόκειται για ένα κοντό φόρεμα με τιράντες με στρας το οποίο βγαίνει μόνο σε μαύρο χρώμα. Μάλιστα, όπως θα δείτε είναι ξώπλατο ενώ αυτό που το κάνει ακόμη πιο ιδιαίτερο είναι οι τιράντες με στρας στην πλάτη που ενώνονται.

Το άκρως ιδιαίτερο φόρεμα από τα Stradivarius που πρέπει να γίνει δικό σας

  • Μαύρο
  • 25,99 €
  • ΑΝΑΦ. 6317/817-I2022

Stradivarius φόρεμα

Μαύρο φόρεμα από τα Stradivarius

Αγορά από τα Stradivarius

TAGS