Με σατινέ υφή που ''σκοτώνει'' - Η must have πράσινη βερμούδα από τα Ζara κάνει θραύση

Σε τρία χρώματα

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Με σατινέ υφή που ''σκοτώνει'' - Η must have πράσινη βερμούδα από τα Ζara κάνει θραύση

Το καλοκαίρι έχει φτάσει για τα καλά ακόμα αν πέφτουν κάποιες σταγόνες, τα ανοιχτά και αέρινα ρούχα δε σταματούν να φοριούνται μιας και η θερμοκρασία δεν αλλάζει και ιδιαίτερα. Έτσι λοιπόν, αν θες να είσαι έξω από το πρωί μέχρι το βράδυ τότε σίγουρα ένα στυλάτο σορτσάκι θα είναι ό,τι πρέπει.

Τα Zara για άλλη μια σεζόν έχουν φροντίσει και έχουν πολλές επιλογές, όμως η πράσινη ψηλόμεση βερμούδα με τσέπες μπροστά και ψεύτικες πίσω με ρέλι είναι φανταστική. Κοντά στο φερμουάρ έχει και μια λεπτομέρεια με πιέτες ενώ το κλείσιμο μπροστά είναι πολύ βολικό με φερμουάρ και μεταλλικές κόπιτσες.

Φυσικά για τους λιγότερο τολμηρούς το σορτσάκι βγαίνει και σε μαύρη αλλά και καφέ απόχρωση δίνοντας μια άλλη αίσθηση λόγω του σατινέ υφάσματος. Η τιμή είναι πολύ προσιτή στα 12,99 ευρώ και αν επιλέξεις να το βάλεις στο γραφείο το πρωί μπορείς να συνεχίσεις το βράδυ με μια πιο μικρή και βολική τσάντα.

Η πράσινη ψηλόμεση βερμούδα από τα Zara

Zara

Συνδύασέ την με το απόλυτο κορμάκι

Το καλοκαιράκι έχει φτάσει ήδη λόγω της ζέστης που κάνει και ήρθε η ώρα να κάνουμε μια ανανέωση στην γκαρνταρόμπα μας. Στα Zara θα βρεις λοιπόν, μοναδικά κομμάτια που είναι και trend της μόδας, τα οποία θα δώσουν μια μικρή αλλαγή στο look σου.

Κάνοντας μια γρήγορη έρευνα αγοράς, σου βρήκα ένα κορμάκι που θα σου λύσει τα χέρια σε πολλές περιστάσεις! Πρόκειται για ένα κομμάτι που ταιριάζει με όλα σου τα ρούχα και μπορεί να φορεθεί από το πρωί έως και το βράδυ.

Πρόκειται για το αμάνικο κορμάκι με στρόγγυλη λαιμόκοψη και βάτες. Κλείνει στο κάτω μέρος με κουμπιά σούστες.

Τόλμησε να το συνδυάσεις με μια πιο "καυτή" φούστα για την βραδινή σου έξοδο ή ακόμη και με το αγαπημένο σου τζιν παντελόνι και ένα ζευγάρι ψηλά πέδιλα.

  • 0264/548
  • 19,95 EUR

ΚΟΡΜΑΚΙ ΜΕ ΒΑΤΕΣ ZARA ΜΠΛΕ

ΚΟΡΜΑΚΙ ΜΕ ΒΑΤΕΣ ZARA ΜΑΥΡΟ

ΚΟΡΜΑΚΙ ΜΕ ΒΑΤΕΣ ZARA ΛΕΥΚΟ

TAGS