Για τα απολύτως απαραίτητα - Οι 2+1 μίνι παστέλ τσάντες από τα Stradivarius για όλες τις ώρες

Μόνο με 12,99 ευρώ

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Για τα απολύτως απαραίτητα - Οι 2+1 μίνι παστέλ τσάντες από τα Stradivarius για όλες τις ώρες

Είναι γεγονός πως τους καλοκαιρινούς μήνες η διάθεση μας είναι πιο ανεβασμένη και συνεπώς αυξάνεται και η επιθυμία για ωραία ρούχα και εντυπωσιακά ντυσίματα. Στην αγαπημένη αλυσίδα των stradivarius μπορούμε να βρούμε ωραία κομμάτια, σε καλές τιμές για μοναδικές εμφανίσεις.

Αν έχεις πολλά ρούχα και σου λείπουν τα αξεσουάρ για να τα απογειώσεις, σου έχουμε βρει την τέλεια την μίνι υφασμάτινη τσάντα tote, η οποία βγαίνει σε τρεις παστέλ αποχρώσεις. Η κίτρινη είναι πολύ στη μόδα, όπως η πορτοκάλι και η τυρκουάζ. Η τιμή θα σε κάνει να τρέξεις να την αποκτήσεις αφού κοστίζει μόνο 12.99 ευρώ.

Αν οργανώνεις καλά τα πράγματα σου τότε θα χωρέσουν σε αυτή τα άκρως απαραίτητα μιας και δεν έχει και πολύ μεγάλη χωρητικότητα. Αν επίσης θες να ανανεωθείς λίγο περισσότερο με ένα denim κομμάτι, τσέκαρε σίγουρα το must have τζιν από την αλυσίδα, σε δύο χρώματα.

Το μικρό τσαντάκι από τα Stradivarius για όλες τις ώρες

Stradivarius

Stradivarius

Για πιο καλές και καλοκαιρινές εμφανίσεις συνδύασε τη με αυτό το φόρεμα

Μια γρήγορη αναζήτηση αρκεί από το online store των Stradivarius καθώς υπάρχουν πολλές επιλογές για όλα τα γούστα. Μιας και πλέον το καλοκαίρι είναι προ των πυλών αποφασίσαμε να σας προτείνουμε το απόλυτο φόρεμα το οποίο πρέπει να προσθέσετε στην ντουλάπα σας.

Πιο συγκεκριμένα, είναι μίντι φόρεμα με κορσέ με cups ενώ έχετε την δυνατότητα να το βρείτε σε δυο χρώματα μιας και βγαίνει σε ροζ αλλά και στην απόχρωση της πέτρας. Μάλιστα, είναι ιδανικό για κάθε περίσταση μιας και θα φαίνεται άκρως εντυπωσιακή.

  • Ροζ
  • Πέτρα
  • 25,99 €
  • ΑΝΑΦ. 2317/245-V2022

Stradivarius φόρεμα

Φόρεμα Stradivarius

Πέτρα φόρεμα από τα Stradivarius

Φόρεμα Stradivarius

Μπορείτε να το συνδυάσετε με τα απόλυτα πέδιλα με τακούνι από τα Stradivarius