Τακούνια από το Zara σε 4 hot χρώματα και τιμές σοκ

Ροζ, πράσινο, λιλά και μπλε. Εσύ ποια θα επιλέξεις;

Julie Saropoulos
Fashion Editor
Τακούνια από το Zara σε 4 hot χρώματα και τιμές σοκ

Όπως έχουμε πει πολλές φορές, τα έντονα χρώματα είναι η μεγαλύτερη τάση του φετινού καλοκαιριού, και όπως σίγουρα έχεις καταλάβει δίνουν μία άλλη νότα στη συνολική εικόνα σου. Τα παπούτσια πάντα αναδεικνύουν το ντύσιμο σου, γι' αυτό η επιλογή τους πρέπει να είναι προσεκτική. Το Zara πάντα μας βγάζει ασπροπρόσωπες, ειδικά όταν δεν έχουμε τι να φορέσουμε.

Για το λόγο αυτό, σου έχω βρει υπέροχα εξώφτερνα τακούνια σε 4 hot χρώματα, τα οποία αδιαμφισβήτητα θα κλέψουν όλα τα βλέμματα.

Αυτά είναι τα 4 τακούνια από το Zara στα πιο hot χρώματα

Πρώτα θα σου δείξω το αγαπημένο μου, σε αυτό το υπέροχο λιλά χρώμα. Είναι ψηλοτάκουνο, εξώφτερνο παπούτσι, με φιόγκο μπροστά και κλείσιμο με λουριά που δένουν στο αστράγαλο. Το pastel χρώμα του σου επιτρέπει να το συνδυάσεις πολύ εύκολα με πολλά outfits. Κοστίζει μόνο 39,96 € (κωδικός: 2203/010)

Zara τακούνια λιλά

Στη συνέχεια σου έχω ένα μπλε εξώφτερνο ψηλοτάκουνο παπούτσι με γυαλιστερές λεπτομέρειες στο μπροστινό μέρος, άνοιγμα V και με κλείσιμο με δετά λουριά στον αστράγαλο. Ιδανικό για μία πιο βραδινή έξοδο. Η τιμή του ανέρχεται στα 45,95 € (κωδικός: 2202/010)

Zara τακούνια μπλε

Έχουμε πει πολλές φορές πως το ροζ είναι ένα από τα πιο hot χρώματα του καλοκαιριού και το εξώφτερνο ψηλοτάκουνο, με άνοιγμα V και κλείσιμο με δετά λουριά στον αστράγαλο που βλέπεις παρακάτω, είναι σε αυτό το υπέροχο χρώμα. Κοστίζει μόνο 35,95 €. (κωδικός: 2201/010)

Zara τακούνια φούξια

Αυτά τα φούξια τακούνια θα στα πρότεινα με ένα outfit το οποίο θα περιέχει zebra print. Σου έχω βρει μερικά items από το Zara, με τα οποία θα μπορούσες να τα συνδυάσεις. (δες τα εδώ)

Για το τέλος σου άφησα αυτά τα εντυπωσιακά πράσινα τακούνια, τα οποία είναι ίδια με τα πρώτα που σου πρότεινα σε λιλά. Η τιμή τους; Η ίδια. 39,95 € (κωδικός: 2203/010)

Zara τακούνια πράσινα

Με όλα αυτά τα μονόχρωμα τακούνια θα ταίριαζαν άψογα, μονόχρωμα χρωματιστά κουστούμια. Πριν λίγες μέρες σου πρότεινα μερικά από το Zara. (δες τα εδώ)