3 hot φορέματα από το Bershka, από 12,99 €

Ξεκίνησαν οι προσφορές

Julie Saropoulos
Fashion Editor
3 hot φορέματα από το Bershka, από 12,99 €

Μιας και οι προσφορές έχουν ξεκινήσει είναι ευκαιρία να τρέξεις στο Bershka να δεις ποιες θα είναι οι επόμενες προσθήκες στην γκαρνταρόμπα σου. Εγώ πήγα και εντόπισα τα αγαπημένα μου κομμάτια, γι' αυτό τα αναζήτησα στο online store και θα σου τα αναλύσω παρακάτω.

Αυτή τη φορά θα σου δείξω τα 3 πιο κομψά φορέματα που ξεχώρισα... και είναι σε τιμές σοκ!

Τα 3 φορέματα από το Bershka

Το πρώτο είναι αυτό που βλέπεις παρακάτω, το οποίο μοιάζει με set φούστα-blazer, αλλά δεν είναι, καθώς ενώνονται αυτά τα δύο κομμάτια με κουμπιά στα πλάγια. Έτσι το φόρεμα αφήνει την μέση ακάλυπτη και είναι απίστευτα κομψό και sexy. Η ποιότητα του είναι λινό με βισκόζη και κοστίζει 19,99 € (κωδικός: 1625/085/711).

Φόρεμα Bershka

Το επόμενο αγαπημένο μου είναι το παρακάτω φούξια σατινέ φόρεμα, σε στυλ μακρύ πουκάμισο, με ζώνη στο ίδιο ύφασμα. Είναι διαθέσιμο και σε άλλα τέσσερα χρώματα, το πράσινο, το φιστικί, το μαύρο και το ζεβρέ. Η τιμή του είναι απίστευτη... κοστίζει 12,99 € (κωδικός: 5738/619/630)

Φόρεμα Bershka

Για το τέλος άφησα ένα άκρως καλοκαιρινό λευκό, mini φόρεμα με κρίκους. Έχει ανοίγματα στη μέση και είναι κατάλληλο για όλες τις ώρες της ημέρας. Η τιμή του; 17,99 € (κωδικός: 0864/810/251)

Φόρεμα Bershka

Το συγκεκριμένο θα ταίριαζε απόλυτα και με τσόκαρα, τα οποία είναι πολύ μεγάλη τάση για φέτος το καλοκαίρι (δες εδώ ποια σου προτείνω).