3 τύπου pajama sets - Ότι πιο στιλάτο και σε τιμές σοκ

Από το Marks & Spencer, το Mango και το Zara

Julie Saropoulos
Fashion Editor
3 τύπου pajama sets - Ότι πιο στιλάτο και σε τιμές σοκ

Τα set σε στιλ πιτζάμας είναι μία μεγάλη τάση εδώ και καιρό. Στην αρχή ξεκίνησε μόνο με μονόχρωμα μεταξωτά κομμάτια, όμως τώρα πολλές εταιρίες τα έχουν βγάζει σε πολλά σχέδια και σε πολλά διαφορετικά υφάσματα. Έχω ξεχωρίσει 3, τα δύο είναι εμπριμέ και το ένα μονόχρωμο.

Οι εταιρίες που μου κέντρισαν το ενδιαφέρον με τα σχέδια τους είναι το Marks & Spencer, το Mango και το Zara, ενώ οι τιμές είναι πολύ προσιτές.

Τα 3 τύπου pajama sets

Ξεκινάμε με αυτό το υπέροχο floral set από την εταιρία Mango. Έχει αποχρώσεις του μπορντό και του λιλά και τα συνδυάζει τέλεια με λευκά λουλούδια. Είναι ριχτό, με δέσιμο με φιόγκο στο λαιμό, και μανίκι 3/4.

Mango set

Πάτα εδώ για περισσότερες πληροφορίες.

Στη συνέχεια περνάμε σε αυτό το υπέροχο, επίσης floral set από το Marks & Spencer. Είναι σε κοραλί με λευκό και είναι ότι πρέπει για τις καλοκαιρινές σου βόλτες.

Marks & Spence set

Πάτα εδώ για περισσότερες πληροφορίες.

Για το τέλος σου άφησα αυτό που θα δεις παρακάτω από το Zara, με σατινέ ύφασμα, γιακά και κοντά μανίκια. Έχει τσέπη patch στο στήθος και κλείσιμο μπροστά με κουμπιά. (κωδικός πουκαμίσου: 4437/243, κωδικός παντελονιού: 4886/240)

Zara set

Το συγκεκριμένο θα ταίριαζε απόλυτα και με τσόκαρα, τα οποία είναι πολύ μεγάλη τάση για φέτος το καλοκαίρι (δες εδώ ποια σου προτείνω).