3 midi λευκά φορέματα στο Zara από 29,95 ευρώ

Εντυπωσιακά chic και elegant

Julie Saropoulos
Fashion Editor
3 midi λευκά φορέματα στο Zara από 29,95 ευρώ

Τι πιο elegant από ένα λευκό φόρεμα το καλοκαίρι; Ειδικά εάν είναι και midi, είναι ότι πρέπει για ένα all day look. Μπορείς να το φορέσεις από το πρωί στη δουλειά, μέχρι μία βραδινή σου έξοδο. Το λευκό φόρεμα το καλοκαίρι, αποτελεί μία σίγουρη και εύκολη λύση, για όλες τις περιστάσεις.

Φυσικά δε θα σε άφηνα έτσι. Σου έχω βρει τα πιο ωραία και οικονομικά λευκά midi φορέματα από το Zara σε τιμές σοκ.

Τα 3 φορέματα από το Zara

Και ξεκινάμε από το αγαπημένο μου το οποίο είναι αυτό που θα δεις παρακάτω, με ύφασμα από μείγμα λινού, στρόγγυλη λαιμόκοψη και λεπτές ρυθμιζόμενες τιράντες. Έχει λεπτομέρεια με άνοιγμα στο στήθος και σταυρωτό φιόγκο στην πλάτη. Κοστίζει μόνο 29,95 € (κωδικός: 7385/219).

Zara φόρεμα

Στη συνέχεια περνάμε σε ένα ακόμη midi φόρεμα, σε σπασμένο λευκό, το οποίο επίσης έχει κοψίματα, αυτή τη φορά στη μέση. Έχει ελαστικό ύφασμα και είναι ότι πρέπει για μία πρωινή σου βόλτα. Η τιμή του ανέρχεται στα 29,95 € (κωδικός: 2142/108).

Zara φόρεμα λευκό

Για το τέλος άφησα αυτό το υπέροχο midi φόρεμα με ντεκολτέ σε σχήμα καρδιάς και λεπτές ρυθμιζόμενες τιράντες. Έχει λεπτομέρεια με ριχτό ύφασμα στο στήθος και κορδόνια μπροστά στο κάτω μέρος. Βρίσκεται στα 35,95 € (κωδικός: 2547/636).

Zara φόρεμα λευκό

Και με τα τρία αυτά φορέματα θα ταίριαζαν γάντι με καφέ ή μαύρα τσόκαρα (δες τα εδώ). Επίσης με αυτόν τον τρόπο, θα πετύχεις το τέλειο boho chic look. Εάν δεν ξέρεις πως να το πετύχεις, δες εδώ.