Ένα chic total look από τη νέα συλλογή του Mango

Μαύρο και στρας

Julie Saropoulos
Fashion Editor
Ένα chic total look από τη νέα συλλογή του Mango

Μιας και αναλύσαμε την black glam αισθητική στα ρούχα (δες εδώ το σχετικό άρθρο), ήρθε η ώρα να σε βοηθήσω να δημιουργήσεις ένα outfit το οποίο θα βασίζεται σε αυτή.

Με μία γρήγορη αναζήτηση στο online store του Mango βρήκα τα κατάλληλα items για να κάνεις το τέλειο black outfit με στρας.

Τι θα χρειαστείς:

Η βάση σου θα αποτελείται από μία midi μαύρη σατινέ φούστα, με κορδόνια που δένουν στη μέση και ένα μαύρο bralette. Θα τα συνδυάσεις με υπέροχα μαύρα, flat, σανδάλια με λουριά. Πρόκειται για μία πολύ elegant και ταυτόχρονα sexy επιλογή. Η φούστα κοστίζει 39,99 €, ενώ τα σανδάλια 19,99 €.

mango set

Πάτα εδώ για περισσότερες πληροφορίες για τη φούστα.

Πάτα εδώ για περισσότερες πληροφορίες για τα σανδάλια.

Για να απογειώσεις αυτό το look, θα συνδυάσεις τη φούστα και τα σανδάλια με αυτή την υπέροχη see through μπλούζα με στρας. Από μέσα θα αχνοφαίνεται το brallete και τα κορδόνια της φούστας, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μία πολύ κομψή εικόνα. Η τιμή της βρίσκεται στα 49,99 €.

mango top

Πάτα εδώ για περισσότερες πληροφορίες για την μπλούζα.

Τέλος, θα ολοκληρώσεις αυτό το look με την τσάντα που θα δεις στην παρακάτω φωτογραφία. Είναι καφέ με στρας, σε μικρό μέγεθος, που χωράει όμως όλα τα απαραίτητα. Κοστίζει μόνο 19,99 €.

τσάντα mango

Πάτα εδώ για περισσότερες πληροφορίες για την τσάντα.