3 παρεό - φούστες από το Zara με 25,95 ευρώ

Επίλεξε το αγαπημένο σου

Julie Saropoulos
Fashion Editor
3 παρεό - φούστες από το Zara με 25,95 ευρώ

Μιας και η θερμοκρασία αυξάνεται, αυξάνεται και η ανάγκη μας για μία ανανέωση της γκαρνταρόμπας μας. Το παρεό είναι ένα απαραίτητο item του καλοκαιριού και σου έχω βρει τα πιο ωραία από το Zara. Αυτά που θα σου προτείνω είναι κοντά, εμπριμέ, κοστίζουν 25,95 € και φυσικά μπορείς να τα φορέσεις και πέραν την παραλίας, όπως για παράδειγμα με μία βραδινή έξοδο σε νησί.

3 παρεό - φούστες από το Zara

Ξεκινάμε με ένα από τα αγαπημένα μου το οποίο είναι αυτό που θα δεις στην παρακάτω φωτογραφία. Πρόκειται για ένα εμπριμέ ψηλόμεσο κοντό παρεό - φούστα με κλείσιμο στο πλάι με φιόγκο. Ότι πρέπει για να το συνδυάσεις με ροζ ή λευκό μαγιό. Η τιμή του ανέρχεται στα 25,95 €. (κωδικός: 2183/241)

zara παρεό - φούστσ

Στο παρελθόν σου είχα προτείνει και άλλες 5 φούστες παρεό από το Zara σε πιο μακρύ μήκος. (Δες τες εδώ)

Στη συνέχεια έχουμε αυτό που θα δεις παρακάτω, στο ίδιο σχέδιο με το ροζ που σου πρότεινα προηγουμένως, με τη διαφορά ότι αυτό συνδυάζει το μπλε και το άσπρο. Μπορείς να το φορέσεις και σε βραδινή έξοδο, όπως είναι συνδυασμένο στη φωτογραφία παρακάτω. Κοστίζει 25,95 €. (κωδικός: 5216/243)

zara παρεό - φούστσ

Δες εδώ και 4 μαγιό σε έντονα χρώματα από 15,95 ευρώ από το Zara, με τα οποία θα μπορούσες να ταιριάξεις τα εμπριμέ παρεό σου.

Και για το τέλος άφησα αυτήν την υπέροχη εμπριμέ, mini φούστα, η οποία μπορεί να φορεθεί και σαν παρεό. Θα ταίριαζε άψογα με μπλε, γαλάζιο ή πορτοκαλί μαγιό. Και αυτή βρίσκεται στα 25,95 €. (κωδικός: 3415/118)

zara παρεό - φούστσ