3 ροζ, σατινέ φορέματα στο Zara από 15,99 ευρώ

Εσύ ποια θα επιλέξεις;

Julie Saropoulos
Fashion Editor
3 ροζ, σατινέ φορέματα στο Zara από 15,99 ευρώ

Τα φορέματα του Zara είναι ένα και ένα. Όπως έχουμε πει πολλές φορές, το ροζ είναι ένα από τα χρώματα του καλοκαιριού. Με τους σωστούς συνδυασμούς, έτσι όπως σου έχω μάθει, θα καταφέρεις ένα τέλειο, πολύ στιλάτο look. Τα mini και midi φορέματα, είναι τα απαραίτητα items για να πετύχεις ένα άκρως καλοκαιρινό look και να εντυπωσιάσεις τους πάντες.

Δεν θα σε αφήσω έτσι.. σου έχω βρει τα πιο hot και cute σατινέ φορέματα σε ροζ χρώμα, για όλα τα γούστα.

3 ροζ, σατινέ φορέματα από το Zara για να περάσεις το φετινό καλοκαίρι

Ας τα πάρουμε με τη σειρά. Αυτό που θα δεις στην παρακάτω φωτογραφία στην αριστερή εικόνα είναι ένα από τα αγαπημένα μου. Πρόκειται για ένα mini φόρεμα με ριχτό ντεκολτέ και τιράντες. Έχει επίσης ζώνη από το ίδιο ύφασμα με μικρή μεταλλική αλυσίδα και απλικέ σε σχήμα καρδιάς. Ότι πρέπει για να εντυπωσιάσεις σε μία βραδινή σου εμφάνιση. Κοστίζει μόνο 15,99 € (κωδικός: 2575/331).

Στη συνέχεια έχουμε ένα midi φόρεμα, στη μεσαία φωτογραφία, το οποίο είναι με ίσιο ντεκολτέ και λεπτές ρυθμιζόμενες τιράντες. Στο κάτω μέρος έχει άνοιγμα μπροστά και η τιμή του ανέρχεται στα 39,95 € (κωδικός: 0387/161).

Τέλος, έχω να σου προτείνω ένα ακόμη mini φόρεμα με γιακά και V ντεκολτέ κρουαζέ. To συγκεκριμένο είναι με μακρύ μανίκι με λεπτομέρεια με σούρες. Υπέρκομψο! Δεν γίνεται να λείπει από τη συλλογή σου. Η τιμή του βρίσκεται στα 15,99 € μόνο (κωδικός: 9492/650).

Zara φόρεμα

Με το συγκεκριμένο φόρεμα θα ταίριαζε τσάντα πουγκί σε 3 χρώματα που σου είχα προτείνει πριν λίγες μέρες από το Zara, μόνο με 29,95 ευρώ (δες τες εδώ).