4 blazers στο Zara από 39,95 ευρώ που πρέπει να έχει κάθε γυναίκα

Εσύ ποια θα επιλέξεις;

Julie Saropoulos
Fashion Editor
4 blazers στο Zara από 39,95 ευρώ που πρέπει να έχει κάθε γυναίκα

Τα blazers είναι ένα βασικό κομμάτι σε κάθε γυναικεία ντουλάπα. Φοριούνται κάθε εποχή του χρόνου και το Zara έχει μία μεγάλη γκάμα σε διάφορα χρώματα και σχέδια. Με μία γρήγορη αναζήτηση στο online store του, έχω εντοπίσει τα πιο statement και chic blazers που θα μπορούσες να αγοράσεις για τις καλοκαιρινές σου βόλτες. Εννοείται πως τα περισσότερα μπορείς να τα φορέσεις και την ερχόμενη άνοιξη.

4 blazers από το Zara

Θα ξεκινήσω με τα δύο αγαπημένα μου, τα οποία είναι αυτά που βλέπεις στην παρακάτω φωτογραφία. Είναι ο ίδιος κωδικός σε δύο διαφορετικά χρώματα, το μαύρο και το μπεζ. Είναι σατινέ, εφαρμοστό με γιακά, μακριά μανίκια με βάτες και λεπτομέρεια με σούρες. Η τιμή τους είναι 49,95 € και θα σου λύσει τα χέρια όταν δε θα ξέρεις τι να φορέσεις (κωδικός: 2010/876).

Zara blazer

Εάν είσαι του μαύρου, πάτα εδώ για να δεις κι άλλα black pieces από το Zara.

Στην συνέχεια περνάμε σε ένα oversized σακάκι, που πρέπει οπωσδήποτε να έχεις. Αυτό που βλέπεις στην φωτογραφία αριστερά είναι σε σπασμένο λευκό χρώμα, από ύφασμα με μείγμα λινού, γιακά και μακριά μανίκια με βάτες. Η τιμή του ανέρχεται στα 39,95 € (κωδικός: 5427/801).

Και για το τέλος άφησα ένα cropped blazer σε φούξια χρώμα. Είναι με γιακά, V ντεκολτέ και μακρύ μανίκι με βάτες, που καταλήγει σε άνοιγμα. Βρίσκεται στα 39,95 € και για μία πιο girly εμφάνιση είναι ότι πρέπει (κωδικός: 2010/877).

Zara blazer

Εάν έχεις στυλιστικές απορίες η fashion editor του YouWeekly.gr θα σου τις λύσει εδώ.