Τα πιο εκκεντρικά tops της αγοράς: Είναι σε σχήμα πεταλούδας και κάνουν "τρελές" πωλήσεις στα Zara

Βρες και τα ασορτί σκουλαρίκια

Julie Saropoulos
Fashion Editor
Τα πιο εκκεντρικά tops της αγοράς: Είναι σε σχήμα πεταλούδας και κάνουν

Έχουμε ξαναπεί πόσο μεγάλο trend είναι τα ρούχα και τα αξεσουάρ σε σχήμα πεταλούδας (δες εδώ). Είναι ότι πιο girly και sexy ταυτόχρονα, μπορείς να βάλεις φέτος το καλοκαίρι. Η τάση παραπέμπει στα early 2000s, η οποία ήταν μία εποχή, η οποία δεν χαρακτηρίστηκε ως καλή στον τομέα της μόδας.

Δες μερικά looks από πασαρέλες, από γνωστούς οίκους στο παρελθόν.

Πασαρέλες

Αυτή τη φορά όμως, έχω εντοπίσει αυτήν την μπλούζα, η οποία είναι η πιο περιζήτητη, στο αγαπημένος μας κατάστημα Zara. Την έχει διαθέσιμη σε τρία διαφορετικά σχέδια, ώστε επιλέξεις την αγαπημένη σου.

Εάν έχεις στυλιστικές απορίες η fashion editor του YouWeekly.gr θα σου τις λύσει εδώ.

3 tops σε σχήμα πεταλούδας από το Zara

Στην πρώτη εικόνα της παρακάτω φωτογραφίας θα δεις μία με πούλιες, η οποία συνδυάζει το λευκό, το πορτοκαλί, το ροζ και το τιρκουάζ. Ότι πρέπει για να μία βραδινή εμφάνιση σου. Με αυτήν την μπλούζα δεν υπάρχει περίπτωση να μην τραβήξεις τα βλέμματα. Κοστίζει μόνο 35,95 € (κωδικός: 7200/003)

Στην διπλανή εικόνα θα δεις την ίδια μπλούζα σε άλλο χρώμα. Η συγκεκριμένη συνδυάζει αποχρώσεις του μπλε και του τιρκουάζ. Εάν με ρωτάς είναι η αγαπημένη μου και κοστίζει επίσης 35,95 € (κωδικός: 7200/003).

Στην τρίτη εικόνα έχουμε μία πλεκτή μπλούζα σε σχήμα πεταλούδας. Τα πλεκτά υφάσματα είναι επίσης πολύ μεγάλη τάση και για τον λόγο αυτό δεν γίνεται να μην αγοράσεις το συγκεκριμένο top. Η τιμή αυτής ανέρχεται στα 15,95 € (κωδικός: 4886/462).

Zara top

Έχω να σου προτείνω ακόμη 4 tops που θα λατρέψεις από το Zara (δες τα εδώ).

Και δεν σταματάμε εδώ... έχω να σου δείξω και σκουλαρίκια πεταλούδες για να συνδυάσεις αυτό το τέλειο top.

Είναι και αυτά από το Zara, σε χρυσό χρώμα και τιμή σοκ. Κοστίζουν μόνο 12,95 € (κωδικός: 1856/241).

Zara σκουλαρίκια