Τα τέλεια φορέματα για ηλικίες 50 plus - Θα τα βρεις στο Zara από 35,95 ευρώ

Εσύ ποια θα επιλέξεις;

Julie Saropoulos
Fashion Editor
Τα τέλεια φορέματα για ηλικίες 50 plus - Θα τα βρεις στο Zara από 35,95 ευρώ

Είσαι 50 plus; Βρίσκεσαι στο κατάλληλο άρθρο. Θα σου πω ποια είναι τα πιο ωραία φορέματα, τα οποία κολακεύουν όλους τους σωματότυπους, σε τιμές σοκ. Θα τα βρεις στα αγαπημένα μας καταστήματα Zara και στο online store τους. Πάμε να σου τα δείξω.

Εάν έχεις στυλιστικές απορίες η fashion editor του YouWeekly.gr θα σου τις λύσει εδώ.

4 φορέματα από το Zara

Πρώτα θα σου δείξω δύο μακριά φορέματα για να πετύχεις το τέλειο boho chic look.

Αυτό που θα δεις στην αριστερή εικόνα της παρακάτω φωτογραφίας είναι ένα μακρύ εμπριμέ καφτάνι με στρόγγυλη λαιμόκοψη και V ντεκολτέ που ρυθμίζεται με κουμπί. Έχει μακρύ μανίκι με λεπτομέρεια από χάντρες και είναι ασύμμετρο στο κάτω μέρος. Η τιμή του ανέρχεται στα 59,95 € (κωδικός: 8059/253).

Στην διπλανή εικόνα έχουμε ένα μακρύ εμπριμέ φόρεμα με V ντεκολτέ και φαρδιές τιράντες. Έχει λεπτομέρεια με κόμπο μπροστά με φιόγκους από το ίδιο ύφασμα, είναι σύμμετρο στο κάτω μέρος και έχει κλείσιμο μπροστά με κουμπιά. Βρίσκεται στα 59,95 € (κωδικός: 8056/184).

Zara φόρεμα

Δες ακόμη τι προτείνω να βάλει μία κυρία 55 ετών σε βάφτιση και δες εδώ τι προτείνω να βάλει μία 67χρονη σε γάμο.

Στη συνέχεια έχουμε δύο μονόχρωμα midi φορέματα. Αυτό που θα δεις στην αριστερή εικόνα της παρακάτω φωτογραφίας είναι ένα πλεκτό, κρεμ με ίσιο ντεκολτέ και λεπτές τιράντες. Έχει στρίφωμα με χρωματικό συνδυασμό από ημιδιάφανο ύφασμα και κοστίζει 35,95 € (κωδικός: 9874/101).

Για το τέλος άφησα το αγαπημένο μου, το οποίο είναι σε υπέροχο πρασινογαλάζιο χρώμα, με όψη τσαλακωμένου, γιακά με πέτο και μακριά μανίκια. Έχει μπροστινές τσέπες patch, ανοίγματα στα πλάγια και ενσωματωμένη ζώνη. Η τιμή του ανέρχεται στα 39,95 € (κωδικός: 9878/159).

Zara φόρεμα

Όποιο και αν διαλέξεις θα είσαι πολύ κομψή και elegant.