Η λινή, midi φούστα από το Mango που θα σε βγάλει από τη δύσκολη θέση, όταν δε θα ξέρεις τι να φορέσεις - Είναι σε τιμή σοκ

Ένα must have ρούχο που πρέπει να προσθέσεις στη συλλογή σου

Julie Saropoulos
Fashion Editor
Η λινή, midi φούστα από το Mango που θα σε βγάλει από τη δύσκολη θέση, όταν δε θα ξέρεις τι να φορέσεις - Είναι σε τιμή σοκ

Μόλις μπήκε ο Αύγουστος, η θερμοκρασία ανεβαίνει, άρα ανεβαίνει και η ανάγκη μας για νέες αγορές. Όπως είπαμε και σε σχετικό άρθρο πριν λίγες μέρες (δες εδώ), τον καύσωνα θα τον αντιμετωπίσεις με λινά ανάλαφρα υφάσματα, επομένως σήμερα έχω να σου προτείνω μία λινή φούστα.

Εάν πολύ συχνά βρίσκεσαι στη δύσκολη θέση, στην οποία δεν ξέρεις τι να φορέσεις, τότε βρίσκεσαι στο κατάλληλο άρθρο. Σου έχω τη λύση για να είσαι πάντα κομψή και περιποιημένη. Το Mango έχει μεγάλη ποικιλία από λινά είδη, όμως εγώ ξεχώρισα την λινή φούστα που θα δεις παρακάτω.

Εάν έχεις στυλιστικές απορίες η fashion editor του YouWeekly.gr θα σου τις λύσει εδώ.

Λινή φούστα από το Mango

Πρόκειται για μία σε εκρού χρώμα, ώστε να ταιριάζει με τα περισσότερα top σου. Μπορείς να την φορέσεις από το πρωί στη δουλειά, μέχρι το βράδι. Ακόμη και στην παραλία μπορείς να την βάλεις πάνω από το μαγιό. Θα την συνδυάσεις με flat σανδάλια, όπως αυτά που σου πρότεινα πρόσφατα (δες τα εδώ).

Φούστα Mango

Πάτα εδώ για περισσότερες πληροφορίες.