3 chic, μαύρα φορέματα στο Zara για να αναβαθμίσεις το στιλ σου από 39,95 ευρώ

Midi και mini για κάθε περίσταση

Julie Saropoulos
Fashion Editor
3 chic, μαύρα φορέματα στο Zara για να αναβαθμίσεις το στιλ σου από 39,95 ευρώ

Εάν διαβάζεις αυτό το άρθρο, σίγουρα είσαι Zara lover και όχι άδικα, καθώς μας δίνει πάντα τις καλύτερες και πιο οικονομικές επιλογές. Αυτή τη φορά θα μιλήσουμε για φορέματα και μάλιστα μαύρα. Θα σου δείξω items τα οποία θα σε βγάλουν από τη δύσκολη θέση όταν δε θα ξέρεις τι να φορέσεις.

3 μαύρα φορέματα από το Zara

Ξεκινάμε με το αγαπημένο μου. Είναι ένα απίστευτο cut out midi φόρεμα με λαιμόκοψη halter, βολάν και απλικέ πούλιες. Είναι πλισέ, με λάστιχο στη μέση και ανοίγματα στα πλάγια. Έχει εσωτερική φόδρα και κοστίζει μόνο 45,95 € (κωδικός: 8741/245).

Zara μαύρο φόρεμα

Το συγκεκριμένο μοιάζει πολύ με το μαύρο φόρεμα της Ηλιάνας Παπαγεωργίου.

Εάν έχεις στυλιστικές απορίες η fashion editor του YouWeekly.gr θα σου τις λύσει εδώ.

Συνεχίζουμε με ένα το οποίο εάν το αγοράσεις θα μοιάζει με νεράιδα. Είναι ημιδιάφανο, ασύμμετρο, με στρόγγυλη λαιμόκοψη και λεπτές τιράντες. Έχει λεπτομέρεια με βολάν από το ίδιο ύφασμα, κοστίζει 39,95 € και τρέξε να το πάρεις γιατί είναι limited edition (κωδικός: 7758/342).

Zara μαύρο φόρεμα

Για το τέλος άφησα ένα βαμβακερό φόρεμα με γιακά, V ντεκολτέ και κοντά μανίκια που καταλήγουν σε ρεβέρ. Έχει λεπτομέρεια με πιέτες και ζώνη από το ίδιο ύφασμα. Η τιμή του ανέρχεται στα 39,95 € (κωδικός: 2157/224).

Zara μαύρο φόρεμα