Τα oversized, ημιδιάφανα γυαλιά ηλίου, είναι το item που θα σε κάνει fashion icon - Τα χρώματα και σχέδια που θα επιλέξεις

Από την εταιρία Bolon

Julie Saropoulos
Fashion Editor
Τα oversized, ημιδιάφανα γυαλιά ηλίου, είναι το item που θα σε κάνει fashion icon - Τα χρώματα και σχέδια που θα επιλέξεις

Οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά, γι' αυτό τα γυαλιά ηλίου είναι ένα αξεσουάρ, το οποίο είναι απαραίτητο σε κάθε σου εμφάνιση, ακόμη και απογευματινές ώρες. Όχι μόνο σε προστατεύουν από της βλαβερές για τα μάτια ακτίνες του ηλίου, αλλά είναι και ένα item το οποίο μπορεί να απογειώσει το look σου.

Δεν είναι καθόλου τυχαίο πως πολλοί διάσημοι του εξωτερικού, αλλά και της Ελλάδας, φοράνε γυαλιά ηλίου ακόμη και το βράδυ, ώστε να έχουν μία πιο στιλάτη εικόνα.

Σήμερα έχω να σου προτείνω τις δικές μου αγαπημένες επιλογές από την εταιρία Bolon, σε 3 διαφορετικά χρώματα και σχέδια. Είναι όλα oversized και see through, ιδανικά ακόμη και για τις απογευματινές ώρες. Βρες ποιο σου ταιριάζει.

Εάν έχεις στυλιστικές απορίες η fashion editor του YouWeekly.gr θα σου τις λύσει εδώ.

3 ζευγάρια γυαλιά ηλίου που θα λατρέψεις

Πρώτα θα σου δείξω ένα με μαύρο κοκάλινο σκελετό, και μωβ-ροζ ημιδιάφανο φακό (δες το εδώ).

Bolon μαύρα γυαλιά ηλίου

Δες εδώ και τα εκκεντρικά γυαλιά ηλίου αξίας 455 ευρώ που φόρεσε η Ελένη Φουρέιρα.

Στη συνέχεια περνάμε σε ένα με χρυσό μεταλλικό σκελετό, με ανοιχτό ημιδιάφανο πράσινο φακό (δες το εδώ).

Bolon πράσινα γυαλιά ηλίου

Και για το τέλος άφησα ένα πολύ ιδιαίτερο, με διάφανο κοκάλινο σκελετό και πορτοκαλοκίτρινο, ημιδιάφανο φακό (δες το εδώ).

Bolon χρυσά γυαλιά ηλίου