Μονοχρωμία και κομψότητα: Φορέματα, ολόσωμη φόρμα και σετάκι, στο Zara από 15,95 ευρώ - Κατάλληλα για όλες τις ηλικίες

Εσύ ποια θα επιλέξεις;

Julie Saropoulos
Fashion Editor
Μονοχρωμία και κομψότητα: Φορέματα, ολόσωμη φόρμα και σετάκι, στο Zara από 15,95 ευρώ - Κατάλληλα για όλες τις ηλικίες

Ώρα να ανανεώσεις τη συλλογή σου με κομμάτια απαραίτητα για το φθινόπωρο που μας έρχεται. Το Zara έχει αμέτρητα είδη, για όλες τις ηλικίες και τα σωματότυπα. Αυτά που θα σου προτείνω σήμερα είναι βασικά είδη για να αναβαθμίσεις το στυλ σου. Η μονοχρωμία και η κομψότητα πάνε μαζί και γι' αυτό έχω εντοπίσει μερικά minimal κομμάτια, όπως δύο φορέματα, μία ολόσωμη φόρμα και ένα απίστευτο σετ. Πάμε να τα δούμε!

Εάν έχεις στυλιστικές απορίες η fashion editor του YouWeekly.gr θα σου τις λύσει εδώ.

Μονοχρωμία και κομψότητα

Ξεκινάμε με το αγαπημένο μου, το οποίο είναι το σετ το οποίο θα δεις στην αριστερή εικόνα της παρακάτω φωτογραφίας. Απαρτίζεται από μακριά, εφαρμοστή φούστα και αμάνικο τοπ, με στρόγγυλη λαιμόκοψη και λεπτομέρεια από σταυρωτά κορδόνια στα πλάγια. Είναι σε σοκολατί χρώμα και η φούστα κοστίζει 19,95 € (κωδικός: 0264/819), ενώ το τοπ 15,95 € (κωδικός: 0264/818).

Στη συνέχεια περνάμε σε μία απίστευτα elegant, μακριά ολόσωμη φόρμα, σε λευκό χρώμα, από ύφασμα με μείγμα λινού. Έχει πέτο στο γιακά, μανίκι μέχρι κάτω από τον αγκώνα και ενσωματωμένη ζώνη με αγκράφα. Η τιμή της ανέρχεται στα 39,95 € (κωδικός: 7989/939).

Zara σετ

Επίσης σου βρήκα 2 βασικά κομμάτια που δεν πρέπει να λείπουν από την ντουλάπα σου, ιδίως εάν είσαι ηλικίας 40 plus. Δες τα εδώ! Πρόκειται για ένα πασπαρτού μπλέιζερ σε διάφορα χρώματα και ένα τζιν από το Zara με 39,95 €.

Και περνάμε στα φορέματα. Στην αριστερή εικόνα έχουμε ένα γαλάζιο midi, μακρυμάνικο, με πλέξη ριπ, το οποίο κοστίζει 29,95 € (κωδικός: 6771/122).

Για το τέλος άφησα ένα υπέρκομψο, midi, βαμβακερό φόρεμα, σε μαύρο χρώμα, με γιακά, V ντεκολτέ και κοντά μανίκια που καταλήγουν σε ρεβέρ. Κλείνει μπροστά με κουμπιά, έχει ενσωματωμένη ζώνη και η τιμή του ανέρχεται στα 39,95 € (κωδικός: 2157/224).

Zara φόρεμα