Τα 6 πιο άνετα και chic κομμάτια, στις πιο τέλειες τιμές - Θα τα βρεις στο Zara από 22,95 ευρώ

Σετάκι, φούστες και μπλέιζερ για τις πιο στιλάτες εμφανίσεις

Julie Saropoulos
Fashion Editor
Τα 6 πιο άνετα και chic κομμάτια, στις πιο τέλειες τιμές - Θα τα βρεις στο Zara από 22,95 ευρώ

Hello Zara lovers και καλό μήνα! Ξεκίνησε η νέα σεζόν, που σημαίνει πως όλες είμαστε πιο παραγωγικές, άρα η ανάγκη μας για άνετα και ταυτόχρονα κομψά κομμάτια αυξάνεται. Εδώ είμαι για να σου προτείνω τα must have κομμάτια, σύμφωνα με τις τελευταίες τάσεις του φθινοπώρου (δες εδώ τις 9 επικρατέστερες), από το Zara. Πάμε να δούμε ένα co-ord σετάκι, δύο φούστες και δύο μπλέιζερ.

Εάν έχεις στυλιστικές απορίες η fashion editor του YouWeekly.gr θα σου τις λύσει εδώ.

6 must have items από το Zara

Ξεκινάμε με τα σακάκια, τα οποία μπορείς να φορέσεις από το πρωί στη δουλειά, μέχρι τη βραδινή σου έξοδο, ανάλογα με τον τρόπο που θα το συνδυάσεις. Απαραίτητο κομμάτι για το φθινόπωρο, καθώς θα σου λύσει τα χέρια όταν δε θα ξέρεις τι πανωφόρι να φορέσεις. Αυτό που βλέπεις παρακάτω, είναι διαθέσιμο σε δύο χρώματα, το μαύρο και το χακί, είναι σε oversized γραμμή και κοστίζει 39,95 € (κωδικός: 2753/032).

Zara blazers

Μία από τις τάσεις του φθινοπώρου, είναι το τεννιστικό στιλ. Οι φούστες που έχω να σου προτείνω παρακάτω, παραπέμπουν σε τεννιστικές, καθώς είναι mini και έχουν τις χαρακτηριστικές πιέτες. Μπορείς να επιλέξεις είτε την γκρι, η οποία κοστίζει 25,95 € και είναι διαθέσιμη και σε μαύρο χρώμα (κωδικός: 7385/524), είτε την αγαπημένη μου denim, για μία ακόμη πιο στιλάτη εμφάνιση, με μόνο 22,95 € (κωδικός: 4365/288).

Zara φούστες

Δες εδώ τις 3 πιο στιλάτες τσάντες από το Zara, με τις οποίες μπορείς να τις συνδυάσεις. Ξεκινάνε από 29,95 €.

Τέλος, από τη στιγμή που μιλάμε για άνεση και κομψότητα, δε θα μπορούσα να μη σου προτείνω ένα co-ord σετάκι. Αυτό που θα δεις στην παρακάτω φωτογραφία, είναι σε εκρού χρώμα και απαρτίζεται από πλεκτό φούτερ και πλεκτό jogger παντελόνι. Είναι must have κομμάτια, καθώς βρίσκονται και σε καταπληκτικές τιμές. Το φούτερ στα 29,95 € (κωδικός: 5536/026) και το παντελόνι στα 29,95 € επίσης (κωδικός: 5536/027).

Zara set

Πηγή εσωτερικών φωτογραφιών: www.zara.com

Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας: www.zara.com