3 midi φορέματα που κολακεύουν τη μέση, στο Zara από 39,95 ευρώ - Κατάλληλα για όλους τους τύπους σώματος

Εσύ ποια θα επιλέξεις;

Julie Saropoulos
Fashion Editor
Πηγή: www.zara.com
Πηγή: www.zara.com

Το αγαπημένο μας Zara, έχει αμέτρητα φορέματα και πολλές φορές δεν ξέρουμε ποιο να επιλέξουμε. Σήμερα θα σου προτείνω 3 πολύ στιλάτα, midi φορέματα, τα οποία κολακεύουν τη μέση και είναι κατάλληλα για όλες τις ηλικίες και όλους τους τύπους σώματος. Ακόμη, θα σου λύσουν τα χέρια, καθώς μπορείς να τα φορέσεις σε πολλές περιστάσεις, όπως σε γάμο, βάφτιση, αλλά και σε ένα all-day look.

3 midi φορέματα από το Zara

Πρώτα θα σου προτείνω ένα από τα αγαπημένα μου, το οποίο είναι αυτό που θα δεις στην παρακάτω φωτογραφία, σε ένα πολύ ιδιαίτερο πρασινογαλάζιο χρώμα. Έχει ενσωματωμένη ζώνη, όψη τσαλακωμένου, γιακά με πέτο και μακριά μανίκια. Η τιμή του ανέρχεται στα 39,95 € (κωδικός: 9878/159).

Zara φόρεμα
www.zara.com

Πρόσφατα σου πρότεινα και τα πιο σικάτα και άνετα, φθινοπωρινά σετάκια για τις 40 plus. Θα τα βρεις στο Zara από 15,95 € (δες τα εδώ).

Στη συνέχεια περνάμε σε ένα εμπριμέ, πιο girly φόρεμα, το οποίο είναι σε τέλειο φούξια χρώμα, το οποίο είναι η μεγάλη τάση του φθινοπώρου και παραπέμπει στο Barbiecore trend (δες εδώ τι είναι). Έχει τύπωμα με αλυσίδες, σε μπεζ, καφέ και ροζ, με γιακά, μακρύ μανίκι και ασορτί ζώνη με χρυσαφί αγκράφα. Βρίσκεται στα 49,95 € (κωδικός: 8534/215).

Zara φόρεμα
www.zara.com

Για το τέλος άφησα μία επιλογή σε λεοπάρ, animal print. Είναι και αυτό το midi φόρεμα, σε στιλ πουκαμίσου, με γιακά, μακριά μανίκια, V ντεκολτέ και δετή ζώνη από το ίδιο ύφασμα. Κοστίζει 45,95 € (κωδικός: 2298/199).

Zara φόρεμα
www.zara.com