3 must have φορέματα, που θα φοράς όλο το φθινόπωρο - Τα πιο κομψά κομμάτια στο Zara από 19,95 ευρώ

Ότι πρέπει για όλες τις ώρες της ημέρας

Julie Saropoulos
Fashion Editor
www.zara.com
www.zara.com

Hello Zara lover! Σήμερα έχω να να σου προτείνω τα πιo κομψά φθινοπωρινά φορέματα. Θα σου λύσουν τα χέρια, καθώς είναι για όλες τις ώρες τις ημέρας, ανάλογα με τα παπούτσια που θα το συνδυάσεις. Πάμε να δούμε τρία, σε καταπληκτικές τιμές. Διάλεξε αυτό που ταιριάζει στο στιλ σου και εάν έχεις στιλιστικές απορίες θα σου τις λύσω εδώ.

3 φόρεμα από το Zara

Ξεκινάμε με ένα από τα αγαπημένα μου. Αυτό που θα δεις στην παρακάτω φωτογραφία, είναι ένα υπέρκομψο φόρεμα-μπλέιζερ, σε mini μήκος, με γιακά πουκαμίσου, σταυρωτό V ντεκολτέ και μακριά μανίκια με βάτες. Η τιμή του ανέρχεται στα 49,95 € (κωδικός: 8664/338). Για μία casual εμφάνιση, συνδύασε το με μπότες σε στιλ αρβύλες ή με loafers, με λευκές κάλτσες (δες εδώ 4 ζευγάρια που σου προτείνω).

Zara φόρεμα
www.zara.com

Στη συνέχεια έχουμε ένα υπέρκομψο, αμάνικο, midi φόρεμα, το οποίο είναι διαθέσιμο στα χρώματα που θα δεις παρακάτω. Tο σκούρο γκρι/ταμπά, το χακί και το εκρού. Είναι κατάλληλο για όλες τις ώρες της ημέρας, και η τιμή του είναι καταπληκτική. Κοστίζει μόνο 19,95 € (κωδικός: 5039/735).

Πρόσφατα σου πρότεινα 4 ζευγάρια γόβες, οι οποίες θα ταίριαζαν γάντι με αυτό το φόρεμα (δες τα εδώ).

Zara φόρεμα
www.zara.com

Για το τέλος άφησα μία πιο girly επιλογή. Πρόκειται για ένα floral, mini, αέρινο φόρεμα, στις αποχρώσεις του κίτρινου, του μωβ, του ροζ και του πράσινου. Έχει γιακά σε στυλ πουκαμίσου, μακριά μανίκια, δετή ζώνη από το ίδιο ύφασμα και τελείωμα στο κάτω μέρος με βολάν. Βρίσκεται στα 39,95 € (κωδικός: 2183/253) και ταιριάζει τέλεια με ψηλές, μαύρες μπότες.

Zara φόρεμα
www.zara.com