Μοιάζουν σα να τα πήρες από ακριβό οίκο, όμως κοστίζουν κάτω από 40 ευρώ - 3 κομμάτια στο Zara, για όλες τις ηλικίες

Φόρεμα, τσάντα και μπότες

Julie Saropoulos
Fashion Editor
www.zara.com
www.zara.com

Hello Zara lovers! Σήμερα έχω να σου προτείνω 3 υπέρκομψα κομμάτια, τα οποία είναι απαραίτητες προσθήκες στην γκαρνταρόμπα σου. Μοιάζουν σα να τα πήρες από ακριβό οίκο μόδας, όμως οι τιμές τους ξεκινάνε από 39,95 €. Θα δούμε ένα φόρεμα το οποίο είναι κατάλληλο για όλες τις ηλικίες και τους τύπους σώματος, μία τσάντα σε τέσσερα χρώματα και ένα ζευγάρι μπότες σε δύο χρώματα.

3 must have κομμάτια στο Zara

Θα ξεκινήσω με το φόρεμα. Είναι μαύρο, τουνίκ από βισκόζη, έχει λαιμόκοψη V και κοντά μανίκια. Έχει επίσης λεπτομέρεια με πιέτα στο μπροστινό τμήμα και είναι ασύμμετρο στο κάτω μέρος. Συνδυάζει την άνεση και την κομψότητα και η τιμή του ανέρχεται στα 39,95 € μόνο (κωδικός: 9479/249).

Zara φόρεμα
www.zara.com

Δες ακόμη το σχέδιο φορέματος που θα φορεθεί πολύ το φθινόπωρο. Θα βρεις 4 στο Zara από 19,95 €.

Στη συνέχεια έχουμε μία πανέμορφη, λαμπερή mini τσάντα, σε 4 χρώματα. Είναι διαθέσιμη σε φούξια, μαύρο, κυπαρισσί και ασημί. Έχει διπλή χειρολαβή με κόμπους στις άκρες, φόδρα στο εσωτερικό, λουρί από μεταλλική αλυσίδα για πέρασμα χιαστί. Η τιμή του ανέρχεται στα 49,95 € (κωδικός: 6280/010)

Zara τσάντα
www.zara.com

Για το τέλος άφησα το αγαπημένο μου. Παρακάτω έχω να σου προτείνω ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες μπότες, μέχρι το γόνατο, σε δύο χρώματα, το μεταλλιζέ-πράσινο και το το μεταλλιζέ-ασημί. Οι συγκεκριμένες θα αναβαθμίσουν αδιαμφισβήτητα το στιλ σου. Η τιμή τους βρίσκεται στα 59,95 € (κωδικός: 3004/010).

Zara μπότες
www.zara.com