Η συλλογή παπουτσιών της Βίκυς Καγιά είναι μεγάλη - Σου βρήκαμε τα 2 τακούνια που επέλεξε με τα στιλάτα looks της

Από την εταιρία Envie Shoes

Julie Saropoulos
Fashion Editor
Η συλλογή παπουτσιών της Βίκυς Καγιά είναι μεγάλη - Σου βρήκαμε τα 2 τακούνια που επέλεξε με τα στιλάτα looks της

Η συλλογή με τα παπούτσια της Βίκυς Καγιά, φαίνεται να είναι μεγάλη, καθώς σε κάθε φωτογραφία που αναρτά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, φοράει και διαφορετικά ψηλοτάκουνα. Τα ντυσίματα της στα γυρίσματα της εκπομπής που παρουσιάζει στο STAR, Shopping Star, είναι στην κυριολεξία ένα και ένα. Και δε θα μπορούσαν να μην είναι άλλωστε, καθώς γνωρίζει καλά τη μόδα και δίνει τις καλύτερες στιλιστικές συμβουλές στις διαγωνιζόμενες.

Πάμε να δούμε δύο εμφανίσεις της στο Shopping Star, καθώς επίσης και τα πέδιλα που θα επιλέξεις από την εταιρία Envie Shoes, για να αντιγράψεις το look της.

Δύο ντυσίματα της Βίκυς Καγιά

Το υπέρκομψο co-ord σετάκι, στο χρώμα της κρέμας, το συνδύασε με λευκές γόβες, με λουρί στον αστράγαλο, οποίες κοστίζουν μόνο 39,99 € (πάτα εδώ για περισσότερες πληροφορίες).

Envie Shoes γόβες
www.envieshoes.gr

Έχω να σου προτείνω ακόμη 4 ζευγάρια γόβες, σε καταπληκτικές τιμές από την Envie Shoes (δες τες εδώ).

Το αγαπημένο μου σύνολο το άφησα για το τέλος. Το μαύρο, εμπριμέ φόρεμα, με φούξια και πορτοκαλί σχέδια που θα δεις παρακάτω, το συνδύασε με φούξια ψηλοτάκουνα πέδιλα, με πολλά λουριά, που δένουν στον αστράγαλο. Έχω να σου προτείνω παρόμοια, τα οποία βρίσκονται στα 44,50 € μόνο και θα σου λύσουν τα χέρια καθώς είναι ένα πολύ στιλάτο ζευγάρι που ταιριάζει σχεδόν με τα πάντα (πάτα εδώ για περισσότερες πληροφορίες).

Envie Shoes πέδιλα
www.envieshoes.gr