Είσαι μελαχρινή; 4 υπέρκομψα φορέματα που σου ταιριάζουν γάντι - Στο Zara από 29,95 ευρώ

Θα τα λατρέψεις

Julie Saropoulos
Fashion Editor
Πηγή: www.zara.com
Πηγή: www.zara.com

Αυτό άρθρο είναι αφιερωμένο στις μελαχρινές. Σήμερα έχω να σου προτείνω τα πιο κομψά φορέματα που ταιριάζουν τέλεια με την απόχρωση των μαλλιών σου, στις πιο τέλειες τιμές. Είναι φυσικά όλα από το Zara, μονόχρωμα και είμαι σίγουρη πως θα τα λατρέψεις, καθώς θα αναδείξουν το πρόσωπο σου.

4 φορέματα από το Zara για τις μελαχρινές

Θα ξεκινήσω με δύο επιλογές σε έντονα χρώματα. Το φόρεμα που σου προτείνω στην αριστερή εικόνα της παρακάτω φωτογραφίας είναι maxi, αμάνικο, σε υπέροχο μπλε ηλεκτρίκ φόρεμα, σατινέ ύφασμα, V ντεκολτέ και σκισίματα μπροστά και κάτω. Κοστίζει 79,95 € (κωδικός: 5919/708).

Στη διπλανή εικόνα έχουμε ένα πράσινο, mini, μακρυμάνικο, με βάτες. Η τιμή του ανέρχεται στα 59,95 € (κωδικός: 8725/707). Συνδύασε το με μπότες όπως αυτές που σου πρότεινα πρόσφατα από το Zara, από 49,95 € (δες τες εδώ).

Zara φόρεμα
www.zara.com

Στη συνέχεια, έχω να σου προτείνω δύο φορέματα σε πιο απαλές αποχρώσεις. Ένα από τα αγαπημένα μου και κατάλληλο για όλες τις ηλικίες, είναι αυτό που θα δεις στη δεξιά εικόνα της παρακάτω φωτογραφίας. Είναι maxi, μακρυμάνικο, με σατινέ ύφασμα και στο χρώμα της κρέμας. Μπορεί να φορεθεί σε βάφτιση ή ορκωμοσία, αλλά και σε νυχτερινή έξοδο. Η τιμή του ανέρχεται στα 49,95 € (κωδικός: 8741/243)

Τέλος, έχουμε ένα ακόμη σατινέ φόρεμα, αυτή τη φορά σε mini μήκος και ροζ απαλό χρώμα. Βρίσκεται στα 29,95 € και είναι διαθέσιμο σε άλλα 6 χρώματα (κωδικός: 9492/6500). Συνδύασε το με μπαλαρίνες όπως αυτές που σου έδειξα πρόσφατα (δες τες εδώ).

.

Zara φόρεμα
www.zara.com