Μοιάζει σα να την πήρες από ακριβό οίκο, όμως κοστίζει 29,95 ευρώ - Maxi φούστα και μπότες στο Zara

Το στιλ που θα υιοθετήσεις όλο το φθινόπωρο με χαμηλό budget

Julie Saropoulos
Fashion Editor
www.zara.com
www.zara.com

Το Zara, έχει αρκετά κομμάτια τα οποία είναι παρόμοια με αυτά των ακριβών οίκων. Σήμερα έχω να σου προτείνω μία φούστα, η οποία είναι στην κυριολεξία παρόμοια με αυτές του οίκου Miu Miu. Οι φούστες αυτής την εταιρίες έχουν γίνει viral στο χώρο της μόδας και οι διάσημες fashionistas του εξωτερικού, έχουν σίγουρα από μία. Οι τιμή τους πολλές φορές αγγίζει και τα 2.000 €.

Στο αγαπημένο μας Zara όμως, μπορούμε να τη βρούμε πολύ οικονομικότερα. Παρακάτω θα σου πω και με τι παπούτσια θα τη συνδυάσεις. Πάμε να τα δούμε.

2 must have κομμάτια που θα λατρέψεις το φθινόπωρο

Η εν λόγω maxi φούστα είναι αυτή που θα δεις παρακάτω, η οποία είναι διαθέσιμη σε δύο υπέροχα χρώματα, το μαύρο και το γκρι. Έχει ασύμμετρο ζωνάρι, πλαϊνές τσέπες, σκίσιμο μπροστά στο κάτω μέρος και είναι ότι πρέπει για ένα άνετο, all-day look. Με τη φούστα αυτή θα αναβαθμίσεις σίγουρα το στιλ σου και με μόνο 29,95 € (κωδικός: 6929/502).

Zara φούστα
www.zara.com

Τώρα θα αναρωτιέσαι με τι παπούτσια θα τη συνδυάσεις. Οι μπότες που σου προτείνω στην παρακάτω φωτογραφία είναι το must have του φθινοπώρου. Είναι μαύρες, δερμάτινες, με χοντρή, τρακτερωτή σόλα, κλείσιμο με κορδόνια μπροστά και φερμουάρ στο πλάι. Η τιμή τους ανέρχεται στα 79,95 € (κωδικός: 3000/810).

Μπορείς ακόμη να φορέσεις τσάντα σαν αυτή από τον οίκο Balenciaga, αξίας 1.400 €, την οποία θα βρεις στο Mango, σε δύο χρώματα πολύ οικονομικότερα (δες την εδώ).

Zara μπότες
www.zara.com