Μοιάζει σα να την πήρες από ακριβό οίκο, όμως κοστίζει 22,95 ευρώ - Σαν κόσμημα είναι αυτή η τσάντα από το Zara

Βγαίνει σε 4 χρώματα

Julie Saropoulos
Fashion Editor
www.zara.com
www.zara.com

Οι τσάντες μπορεί ή να απογειώνουν το look σου ή να το καταστρέψουν. Είναι ένα από τα σημαντικότερα αξεσουάρ, μαζί με τα παπούτσια, γι' αυτό πρέπει να δώσεις ιδιαίτερη σημασία σε αυτά. Σήμερα λοιπόν έχω να σου προτείνω μία από το αγαπημένο μας μαγαζί, Zara, η οποία θα είναι πραγματικά σαν κόσμημα στην ντουλάπα σου. Πάμε να την δούμε.

Μία τσάντα από το Zara που θα λατρέψεις

Πρόκειται για αυτήν που θα δεις στην παρακάτω φωτογραφία η οποία είναι διαθέσιμη σε 4 χρώματα, το μολυβί, το μπλε, το φούξια και το μαύρο. Έχει ένα ιδιαίτερο μεταλλιζέ φινίρισμα και φοριέται χιαστή. Μπορεί να είναι μικρή, όμως χωράει όλα τα απαραίτητα και κλείνει με μαγνητικό κούμπωμα στο καπάκι.

Γενικά θα σε βολέψει πάρα πολύ, καθώς μπορεί να φορεθεί από το πρωί μέχρι το βράδυ. Εγώ στη θέση σου θα επέλεγα το μολυβί χρώμα (θα το δεις στην πάνω-αριστερή φωτογραφία), γιατί ταιριάζει με όλα και είναι ταυτόχρονα πολύ ιδιαίτερo. Η τιμή τους ανέρχεται στα 22,95 € μόνο (κωδικός: 6313/010) και πρόκειται για ένα must have κομμάτι του φθινοπώρου.

Zara τσάντα
www.zara.com

Πρόσφατα σου πρότεινα ακόμη μία τσάντα, σαν αυτήν από τον οίκο Balenciaga, αξίας 1.400 €, την οποία θα βρεις στο Mango, σε δύο χρώματα πολύ οικονομικότερα (δες την εδώ).

Zara τσάντα
www.zara.com