4 φθινοπωρινά must haves από 22,95 ευρώ, στο Zara - Παντελόνι, μποτάκια, μπλούζα και φούστα

Πρέπει να τα έχουν όλες οι γυναίκες στην γκαρνταρόμπα τους

Julie Saropoulos
Fashion Editor
www.zara.com
www.zara.com

Καθώς η θερμοκρασία πέφτει, η ανάγκη μας για φθινοπωρινά ρούχα, όλο και αυξάνεται. Τα κομμάτια στη νέα συλλογή του Zara, είναι στην κυριολεξία ένα και ένα. Σήμερα λοιπόν, έχω ξεχωρίσει τα 4 must haves, που πρέπει να έχει κάθε γυναίκα στην ντουλάπα της. Πάμε να τα δούμε.

4 must haves στο Zara

Θα ξεκινήσω με μία midi φούστα, η οποία όπως έχουμε πει αμέτρητες φορές είναι η top φθινοπωρινή τάση. Αυτή που θα δεις παρακάτω είναι μαύρη, ψηλόμεση, σωλήνας, με λεπτομέρεια με μεταλλιζέ κουμπιά σε διαφορετικά σχήματα και σκίσιμο μπροστά. Η τιμή της ανέρχεται στα 49,95 € (κωδικός: 8964/796).

Θα τη συνδυάσεις με πλεκτή μπλούζα ζέρσεϊ, με όρθιο γιακά και μακρύ μανίκι. Πρόκειται για αυτή που θα δεις παρακάτω, σε εκρού και μαύρο, οι οποίες είναι διαθέσιμες και σε άλλα δύο χρώματα, το σκούρο μπλε και το σοκολατί. Κοστίζει 22,95 € μόνο (κωδικός: 1509/104).

Δες εδώ και 4 φούτερ και πλεκτά που θα βολέψουν πάρα πολύ. Σου βρήκαμε 4 στο Zara από 19,95 €

Μπλούζα και φούστα Zara
www.zara.com

Στη συνέχεια έχω να σου προτείνω ένα cargo παντελόνι με σατινέ ύφασμα, σε ροζ-μπεζ χρώμα. Θα το φοράς όλο το φθινόπωρο, καθώς είναι πολύ άνετο και σε πολύ χαμηλή τιμή. Βρίσκεται στα 59,95 € (κωδικός: 1067/742).

Τέλος, δε θα μπορούσα να μη σου προτείνω ένα ζευγάρι μποτάκια. Αυτά που θα δεις στην παρακάτω εικόνα είναι μαύρα, δερμάτινα, με τρακτερωτή σόλα και χαμηλό τακούνι. Η τιμή τους; 59,95 € (κωδικός: 3116/010).

Δες εδώ και 2 edgy τσάντες από το Zara, οι οποίες ταιριάζουν με τα πάντα και κοστίζουν 39,95 €.

Cargo παντελόνι και μποτάκια Zara
www.zara.com