Μοιάζουν πανάκριβα, όμως ξεκινάνε από 15,95 ευρώ - 5 αξεσουάρ στο Zara, που θα απογειώσουν το look σου

Μποτάκια, τσάντα και κοσμήματα, σε τιμές σοκ

Julie Saropoulos
Fashion Editor
www.zara.com
www.zara.com

Οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά σε ένα στιλάτο look, γι' αυτό πρέπει να δώσεις βάση σε αυτές, επιλέγοντας εμβληματικά και καλά ποιοτικώς αξεσουάρ. Αυτά μπορεί να είναι είτε τα παπούτσια σου, είτε η τσάντα σου, τα κοσμήματα σου, αλλά και άλλα αξεσουάρ, όπως γάντια, στέκες, κοκαλάκια κτλπ. Στο Zara, έχω εντοπίσει αυτά που θα σε κάνουν να δείχνεις πιο κομψή και "ακριβή", χωρίς όμως να ξοδέψεις πολλά χρήματα.

5 αξεσουάρ από το Zara

Θα ξεκινήσω με ένα ζευγάρι παπούτσια που δεν πρέπει να λείπει από καμία γυναικεία συλλογή. Είναι τα δερμάτινα μποτάκια με χαμηλό τακούνι που θα δεις στην αριστερή εικόνα της παρακάτω φωτογραφίας, τα οποία έχουν χρυσές λεπτομέρειες και μικρές πέρλες. Μπορείς να τα φορέσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ και με μόνο 49,95 € (κωδικός: 2105/010).

Στη διπλανή εικόνα έχω να σου προτείνω μία τσάντα ώμου, σε μεταλλιζέ ασημί χρώμα, με γυαλιστερές λεπτομέρειες. Η τιμή της ανέρχεται στα 35,95 € (κωδικός: 6374/010).

Δες εδώ και 2 edgy τσάντες από το Zara, οι οποίες ταιριάζουν με τα πάντα και κοστίζουν 39,95 €.

Zara μποτάκια και τσάντα
www.zara.com

Συνεχίζουμε με τα κοσμήματα, τα οποία είναι απαραίτητα αξεσουάρ σε ένα look. Στην αριστερή εικόνα της παρακάτω φωτογραφίας έχουμε κρεμαστά σκουλαρίκια, σε σχήμα σκορπιού, γκρι ανθρακί χρώμα και με μόνο 15,95 € (κωδικός: 4736/257).

Δίπλα θα δεις ένα αξεσουάρ σώματος, το οποίο εάν νομίζεις πως είναι καλοκαιρινό, κάνεις λάθος. Συνδυάζεται άψογα πάνω από χειμερινά φορέματα και η τιμή του ανέρχεται στα 15,95 (κωδικός: 4736/219).

Για το τέλος άφησα το αγαπημένο μου. Τα γάντια επανέρχονται δυναμικά στη μόδα και το Zara έχει ήδη μερικά σχέδια διαθέσιμα. Αυτά που ξεχώρισα από τη συλλογή του, είναι τα κοντά γάντια, χωρίς δάχτυλα, με διχτυωτό ύφασμα και γυαλιστερά απλικέ, που θα δεις παρακάτω. Κοστίζουν 15,95 € (κωδικός: 0653/241).

Κοσμήματα Zara
www.zara.com