Είτε είσαι 20, είτε 60, αυτά τα casual κομμάτια του Zara από 29,95 ευρώ, τα χρειάζεσαι

Είναι ότι πρέπει για όλες τις ώρες της ημέρας

Julie Saropoulos
Fashion Editor
www.zara.com
www.zara.com

Σε όποια ηλικιακή ομάδα κι εάν ανήκεις, ότι τύπο σώματος και εάν έχεις, σήμερα έχω να σου προτείνω τα τέλεια κομμάτια για το φθινόπωρο και τον χειμώνα (δες εδώ τις επικρατέστερες τάσεις του χειμώνα). Θα δούμε ένα μπλέιζερ, ένα ζευγάρι μπότες και τρία τέλεια μπουφάν... και όλα αυτά σε καταπληκτικές τιμές, από το Zara.

4 κομμάτια από το Zara

Δε θα μπορούσα να μη σου προτείνω ένα denim κομμάτι, όπως αυτό που θα δεις στην αριστερή εικόνα της παρακάτω φωτογραφίας. Πρόκειται για ένα τέλειο τζιν μπλέιζερ, το οποίο συνδυάζεται πολύ εύκολα με denim παντελόνια και φούστες. Κοστίζει 49,95 € (κωδικός: 6688/209).

Συνεχίζουμε με ένα ζευγάρι μπότες, οι οποίες είναι must have και μπορούν να φορεθούν από το πρωί μέχρι το βράδυ. Είναι μαύρες, δερμάτινες, με μυτερό τελείωμα, φαρδιές στο επάνω μέρος, με εφέ τσαλακωμένου. Η τιμή τους ανέρχεται στα 89,95 € (κωδικός: 1113/010).

Zara μπλέιζερ και μπότες
www.zara.com

Το big fashion trend του χειμώνα είναι τα aviator jackets. Έχω να σου προτείνω τρία απίστευτα, τα οποία θα δεις στην παρακάτω εικόνα.

Το πρώτο είναι σε απαλό ροζ, ελαφρώς κοντό, με γούνα σε σπασμένο ροζ και τιμή στα 59,95 € (κωδικός: 6318/242). Στη μεσαία φωτογραφία έχουμε ένα πιο μακρύ, καφέ, με μπεζ γούνα παλτό (κωδικός: 1814/222). Τέλος, για την τέλεια casual εμφάνιση θα επιλέξεις το σκούρο καφέ, με εκρού γούνα, το οποίο βρίσκεται στα 59,95 € (κωδικός: 8073/265).

Aviator jacket
www.zara.com